Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Gyermeket vár Meghan hercegné

Gyermeket vár Meghan hercegné

Színes

Gyermeket vár Meghan hercegné

Színes

Promotions 09:25
Harry herceg – II. Erzsébet királynő unokája, Károly trónörökös és a néhai Diana hercegnő másodszülött fia – május 19-én esküdött örök hűséget Meghan Markle amerikai színésznőnek Windsor ősi királyi kastélyában. Az esküvő után az uralkodó a Sussex hercege és hercegnéje címet adományozta nekik.

Az újságírók az esküvő óta találgatják, hogy gömbölyödik-e a hercegné hasa. Az utóbbi napokban felerősödtek a pletykák, miután a pénteki királyi esküvőre – II. Erzsébet unokája ment férjhez – Meghan találgatásra okot adó ruhát vett fel. Néhány meghívott ruháját mi is bemutattuk.
Meghan Markle20181015

Hétfő délelőtt a királyi család sajtószolgálata kétsoros közleményt adott ki, amelyben bejelentik, hogy Meghan Markle áldott állapotba került, és a gyermek 2019 tavaszán fog megszületni.

Harry és Meghan első gyermeke a hetedik helyet foglalja majd el a brit trónutódlási sorban.

Érdekesség, hogy Meghan és Harry most a föld másik oldalán tartózkodnak, ugyanis lemásolták Károly herceg és Diana hercegnő első külföldi útját. Vilmos és Harry szülei esküvőjük után Ausztráliába, valamint Új-Zélandra utaztak – ez volt a hercegi pár első, hivatalos külföldi útja. Most ugyanígy tett Harry herceg és Meghan hercegné.

A kontinensen rendezik az Invictus Games nevű sporteseményt, amelyet 2014-ben hoztak létre Harry herceg kezdeményezésére, egyben ő a fővédnök is. A játékokon veterán vagy sérült katonák vehetnek részt.

(TK)

Borítókép: popsugar.com

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria