Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Pokoli fájdalmak várhatnak Curtisre

Pokoli fájdalmak várhatnak Curtisre

Színes

Pokoli fájdalmak várhatnak Curtisre

Színes

Promotions 08:01
A magyar labdarúgást szerető szurkolók úgy emlékezhetnek Curtisre, mint aki profi labdarúgóként kereste kenyerét. Széki Attila viselte – az örök szerelme – az Újpest, a Kecskemét és a Szolnok mezét is. Pályafutása alatt térdei nehezen bírták a az igénybevételt, ám a zenész elárulta, semmivel sem tompítja a fájdalmait:
Összeszorított foggal tűrök, kemény gyerek vagyok! Amúgy is igyekszem kerülni a gyógyszereket
mondta határozottan a Blikknek Curtis, akinek súlyos térdsérülése több mint tíz esztendeje keseríti meg az életét.

A fájdalmak csak tovább erősödtek ugyanis a turnéidőszak lezárultával, élő showműsorban várnak rá újabb nehéz feladatok:
A sok ugrálás kifejezetten megterheli a lábamat, amely elég érzékeny. Ráadásul a pénteki show-ra is egy olyan táncos produkcióval készülünk, ahol nagyon sokat kell térdelnünk is. Próbák közben a feladatra koncentrálok, de utána folyamatosan fáj.
A lapnak el is mesélte, hogy majd tíz éve sérült meg egy kupameccsen:
Felugrottam fejelni, rosszul érkeztem, kifordult a térdem, elszakadt a keresztszalagom. Sajnos, mivel a másik térdem a sérülés miatt több terhelést kapott, abban kilazult a szalag, szintén sokszor fáj, azt is műteni kéne. Fél év volt a rehabilitáció, de utána már nem ment maximálisan a játék. Megviselt lelkileg, hogy abba kell hagynom, de bohócként nem akartam a pályán maradni.
Ekkor jött be a rapper életébe a zene, ami új erőt és célt adott neki:
Amit a Jóisten ott elvett, a zenével visszaadta.
Arról már mi is beszámoltunk, hogy a TV2 műsorában Tatár Csilla lesz Curtis partnere, akiről így vélekedett:
Jó, hogy egyből olyannal lehetek, aki teljesen más, mint én, mégis jó viszonyba kerültünk, első perctől kezdve egy hullámhosszon vagyunk. Csilla imádnivaló ember! Tűz és víznek tűnünk, de aki ismer engem, tudja, a külsőm más belsőt takar.
Valószínűleg kevés olyan embert találunk Magyarországon, aki ne hallott volna Majka és Curtis szakításáról. Mi is több cikkben foglalkoztunk a kérdéssel. Legutóbb akkor került szóba a két énekes, amikor a TV2 őszindító partiján találkozniuk kellett, hogy ez hogyan zajlott, arról itt írtunk. Nem mehetünk el szó nélkül Ganxstaék Budapest Park-beli koncertje mellett sem, ahol csak Majka lépett fel, de több rajongó kórusban követelte Curtist is.

(TK)

Borítókép: Instagram

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria