promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Most már tényleg begurult az elektromos Vespa
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Ha még elektromos autót nem is annyira éri meg venni, elektromos robogót annál inkább, ami rém praktikus. Nem csak a tulajdonosa felé van jó tulajdonsága, hanem a mindenki felé, mivel hangtalan. Szerintem az utcai eszközök között a robogóknak a hangját tartja minden járókelő a legidegesítőbbnek.

Ennek a Vespa robogónak a motor csúcsteljesítménye 4 kW, ez még az 50 köbcentis hagyományos változatot is lenyomja, nem beszélve a gyorsulásról. Egy feltöltéssel 100 km-t tudunk megtenni, ami nagyon jónak mondható, főleg hogy csak városban fogjuk használni. A feltöltéssel nem kell sokat vacakolni, mivel 4 óra alatt csúcson van az aksi.

A motor feltölthető Type1, valamint Type2 csatlakozón is. A vállalat azt ígéri, hogy 10 évig simán bírja az akkumulátor, de mint tudjuk, ebből azért le kell csípni 1-2 évet, de még így is jó befektetés.

A Vespánál az alap robogók sem olcsók, és a Piaggio most sem két forintért fogja adni az elektromos motorját, hanem inkább kétmillióért. Igazából itt a Vespa logót kell igazán megfizetni, plusz ha jön egyfajta tömeggyártás az elektromos robogók terén, akkor zuhanni fognak az árak. Szóval csak az vegyen most, aki nagyon imádja az újdonság erejét.

Nem csak ez a modell lesz elérhető a Vespától, hanem érkezik az Elettrica X, ami hibrid modell lesz. Ez a változat kapott egy kis benzines tankot, amivel duplájára növelik a hatótávot.

(Torony)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás