promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hat év után újra szerelmes Demcsák Zsuzsa – mi újság a magyar bulvárvilágban?
Borítókép:  Instagram
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A 40 éves híresség ragyog a boldogságtól: megtalálta helyét a kamerán túli életben, és újra szerelmes. Igaz, távkapcsolatban él külföldön dolgozó párjával – akit már korábbról ismert –, így aztán a várva várt hétvégéket alaposan kihasználják. A műsorvezető állítja: gyermekeivel élete legboldogabb időszakát éli jóképű és romantikus kedvesével, aki mellett igazi nőnek érzi magát.
Olyan más volt az a „helló”, amivel üdvözöltük egymást, mint korábban. Jó időben voltunk jó helyen, jókor találkoztunk újra, éreztük azt a bizonyos szikrát. Mindkettőnknek sok minden történt az életében, aminek meg kellett történnie ahhoz, hogy másképp, ne barátokként, ismerősökként nézzünk egymásra, hanem úgy mint férfi és nő. Mindkettőnknek megvan a saját élete, amihez nagyon nehéz igazodni, ráadásul mindez két különböző országban történik. Ennek ellenére a távkapcsolatnak még csak az előnyét érzem, hiszen az együtt élő családokban is kitölti a hétköznapokat a munka, a gyerekeknek a tanulás és a különórák. Nálunk is így van ez, de hétköznaponként is órákat beszélgetünk telefonon, tervezgetjük a hét végi közös programokat. Pénteken már minden mozzanatát úgy tervezzük a hét végének, hogy mi is és a gyerekeink is minél többet tudjanak együtt lenni.
A férfi civil, nincs köze a média világához, ellenben egy pár órányi autóútra lakik Budapesttől:
Az a lényeg, hogy végre úgy élünk, mint egy igazi család, ami mindig is nagyon hiányzott nekem. Szerencsére a gyerekeink is elfogadták és szeretik egymást. A lányaink pont egyidősek, remekül kijönnek egymással. Most érzem csak igazán, mennyire hiányzott az életemből a szerelem, egy ilyen kifejezetten érzelmes, romantikus társ, aki nemhogy elkészíti, de még ágyba is hozza nekem a reggelit, hogy csak egy példát említsek. Negyven év alatt eddig még mindig csak én „szolgáltam ki”. Mellette nagyon nőnek érezhetem magam, mert ő nagyon pasi. Ért a gyerekek nyelvén, szépen és jól bánik velük, korban tökéletesen illik hozzám, és nem mellesleg kifejezetten jóképű.
Demcsák Zsuzsa azzal tökéletesen tisztában van, hogyha jól működik a kapcsolat, akkor nyilván többet akarnak majd egymásból, de ezt az ő esetükben nem lenne könnyű megszervezni:
A párom lazább, kevésbé problémázik dolgokon, mint én, de nagyon nehéz lenne most megoldani egy közös életet. A fiam, Benedek most kezdte a gimnáziumot, a lányom, Tamara januárban felvételizik, engem is lefoglalnak és idekötnek a munkáim, fordítok, tolmácsolok, tanítok, gyakran járok konferenciákra, rengeteget dolgozom. Gondolkodunk azon, hogyan lehetne kivitelezni egy közös életet, és bízom abban, hogy a párom megtalálja a megoldást, amikor kell. Most az a fontos, hogy ez a szerelem szárnyakat adott nekem, és végre boldog vagyok!
Portálunk is beszámolt arról, hogy Várkonyi Andrea még a nyáron elköltözött férjétől, Bochkor Gábortól. Sőt, állítólag már egy másik férfi is feltűnt a láthatáron. A hétfői Borsban arról olvashatunk, hogy Bochkor Gábor sem magányos. A lap tudja a fiatal hölgy nevét, ám személyiségi jogokra hivatkozva nem közölte. Azonban találtak egy bennfentest, aki két mondatban összegezte a most alakuló románcot:
Egy nála jó­val fiatalabb nő tűnt fel mellette az elmúlt hónapokban. Azt nem tudni, mennyire komoly, de az biztos, hogy bensőséges az új kapcsolat.
További sztárhíreink:
      • Napok alatt elkapkodtak minden jegyet az ország egyik legkedveltebb zenészének koncertjére. Pici bácsi népszerűségét mutatja, hogy képes egymás után háromszor megtölteni a Papp László Budapest Sportarénát.
      • Felháborító levelet kapott Aradszky László özvegye.
      • Várandósan játszik kismamát Kiss Ramónak, mint egy igazi energiabomba, olyan lett második trimeszterére.
      • Tíz kilométert futott Ördög Nóra, erről videót is posztolt Instagramjára.
      • Tóth Gabinak gerincsérve van.
      • Az Origo arról ír, hogy egy híres zenész is részt vett a vasárnap hajnali budapesti lövöldözésben.
      • Születésnapja van Palvin Barbarának, aki eme jeles alkalomból a barátjával készült közös fotót posztolt az Instagramra.
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 

With my sun of a beach ?

Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) által megosztott bejegyzés,


(TK)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás