promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Várkonyi Andrea elköltözött Bochkor Gábortól – mi újság a magyar bulvárvilágban?
Borítókép:  life.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A Blikk információi szerint a TV2 műsorvezetője, Várkonyi Andrea még nyáron költözött el a Bochkor Gáborral közös lakásából, és vitte magával kislányukat, Nórát is. Feltűnő volt, hogy a közösségi oldalaikon már hosszú ideje nem posztoltak közös képet, ám a szakításról a legszűkebb környezetükön kívül senki sem tudott. Végül az újság érdeklődésére egy közös közleménnyel tették hivatalossá a kapcsolati krízist:
A hír ígaz, bár nem friss, hiszen nyár óta külön élünk. Mi magunk sem tudjuk, hogy mindez végleges vagy csak egy átmeneti időre szól. Békés és baráti kapcsolatban vagyunk egymással, ami Nóri lányunk miatt is kiemelten fontos a számunkra. Éppen ezért arra kérjük a sajtót, hogy tartsák tiszteletben, hogy ez a mi életünk, ami csak ránk tartozik. Kislányunk 11 éves, olvas, elérnek hozzá a hírek, így mindezt az ő lelki békéje miatt is kérjük figyelembe venni. Aki szülő, vagy jóérzésű ember, az nyilván megérti ezt. Köszönjük!
Érdekesség, hogy a műsorvezetőnő, aki végzett pszichológus, Gaál Viktorral tart párkapcsolati témájú előadásokat, amelyekben megmutatják a női és a férfi szempontokat is. A legutóbbi előadásuk címe a „Szakíts, ha bírsz/mersz” volt.

Szintén a Blikknek mesélte el rossz nyári élményét az RTL Klub Nyerő páros, és a Celeb vagyok, ments ki innen!-ből megismert egykori újpesti labdarúgó, Kabát Péter és barátnője, Róka Adrienne. New York-ban vakációztak, azonban az azóta megszűnt légitársaság hibájából plusz egy napot a városban kellett maradniuk, és más repülőgéppel kellett hazautazniuk, így ez a tortúra jelentősen többletköltséggel járt.
Eredetileg tíz napot pihentünk volna New Yorkban, végül kettővel tovább maradtunk. Hazafelé, a reptérre tartva jött egy e-mail-üzenet, hogy törölték a járatunkat. Az egyik az lett volna, hogy ők foglalnak nekünk jegyet egy másik járatra, ennek ellenére a pultnál egyetlen dolgozó sem volt, aki ezt intézte volna nekünk. A másik az volt, hogy 500 ezer forintig állják a jegyünket egy másik járatra, a harmadik pedig, hogy repüljünk egy héttel később. Muszáj volt azonban azonnal hazajönnünk a munkám miatt. A testvérem és a családja is velünk volt, így öt helyet kellett kifizetnem, ami másfél millióba került. Mondanom sem kell, nem így terveztünk anyagilag. Nagyjából tízezer forintunk maradt. Kellemetlen volt az egész, kiszolgáltatottnak éreztük magunkat.
Róka Adrienne azt mondja, hogy próbálták visszaszerezni a pénzüket, ám nem jártak sikerrel:
Nem elég, hogy új jegyet kellett vennünk, az a pénz is a kukában landolt, amelyekért olyan járatra váltottunk tiketteket, ami fel sem szállt. Ráadásul a szállodában is plusz egy éjszakát kellett maradnunk. Összesen legalább kétmilliónkba került ez az egész. Ez nagy összeg, ezért itthonról azonnal felvettük a kapcsolatot a légitársasággal és a fogyasztóvédelemmel is. Hónapok alatt sem sikerült semmit elérnünk, ráadásul a légitársaság becsődölt és megszűnt. Soha nem kapjuk már vissza ezt a pénzt. Persze, Peti nem forgolódik álmatlanul emiatt, de dühítő, hogy bármit megtehetnek az ilyen cégek. Arról nem is beszélve, hogy a gép is borzalmas állapotban volt, amikor Peti nekihajtotta a fejét az ablaknak, leesett a kerete, és a 9 órás úton még egy pohár vizet sem adtak. Bár a nyaralás szuper volt, a hazaút rettenetesen megkeserítette az egészet, ezért nem tud igazán szép emlékként megmaradni.
Végre kiderült, hogy milyen nemű lesz a válogatott jégkorongozó, Sofron István, és a népszerű műsorvezető, Tücsi születendő babájának a neme, amit egy babanemváró buli keretében tudattak barátaikkal:
Dobó Ági barátnőm volt a titok tudója, neki mondta meg az orvos a teszt után, hogy milyen nemű lesz a baba. Mi csak a lufik színéből tudtuk meg, lányos szülők leszünk. Én mindig is kislányt szerettem volna, míg Sofi fiúra vágyott. Még nem tudjuk, mi lesz a neve, egy hete bújjuk az utónévkönyvet, bár még csak a „G” betűnél tartunk. Az biztos, hogy különleges nevet szeretnénk, mert ha olyan karakán személyiség lesz, mint én, akkor ahhoz passzoló név kell!

További sztárhíreink:
(TK)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás