Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Átok ült Hajdú Péter éttermén? – megnéztük, hogy mi újság a celebvilágban

Átok ült Hajdú Péter éttermén? – megnéztük, hogy mi újság a celebvilágban

Színes

Átok ült Hajdú Péter éttermén? – megnéztük, hogy mi újság a celebvilágban

Színes

Promotions 10:35
Új hónap, új „rovat”: mostantól igyekszünk a magyar celebvilág ütőerén is rajta tartani a kezünket, és egy cikkben összegyűjtjük azokat az írásokat, amiket szerintünk Önöknek el kell olvasni annak érdekében, hogy tájékozott legyen ebben a közegben is.

A nyár óta sokasodtak Hajdú Péter gondjai. A műsorvezető Like Bisztró éttermét felgyújtották, majd ellenőrizte őt a népegészségügyi hivatal és az adóhatóság. Ha ez nem lenne elég, akkor sorra mondtak fel a felszolgálók, de az étterem séfje, és helyettese is más munka után nézett – írja a Blikk.
Nehezen éltem meg, hogy egyszerre jött a sok probléma. A július és az augusztus valóban eléggé húzós időszak volt, de mostanra megoldottunk minden gondot. Új séfünk van, akivel épp a friss étlapot találjuk ki. Döbbenetes, mekkora a munkaerőhiány a vendéglátásban, nem túlzás, egymástól lopkodják el a helyek az embereket. Hallottam olyanról, hogy fejvadászok járják az éttermeket, kérdezgetik a személyzetet a fizetésükről, aztán ráígérnek. Egyszer eléri majd a fizetések összege azt a lélektani határt, amit már tényleg nem lehet kifizetni.
A Bors fő cikkében arról ír, hogy hiába szakított Majka és Curtis: a közös számaikat szólóban éneklik. A lap kérdésére az újpesti zenész azt válaszolta, hogy koncertjein egyedül rappeli a közösen írt népszerű dalokat, így például a Belahalokat, az Elvitted a szívemet vagy a Magyar vagyok című nótát:
A legújabb, utolsó közös számunkat, a Füttyöst már 16 millióan tekintették meg a You­Tube-on, ami egészen elképesztő. Akárhogy is van, volt, lesz, az elvitathatatlan, hogy jók voltunk együtt.
Majka és Curtis szakításáról legutóbb itt írtunk, amikor egy meglehetősen érdekes videó került ki a világhálóra.

Természetesen, ennyiben nem merül ki a két legnépszerűbb bulvárlap celebekkel kapcsolatos híradása, így mi pontokba szedtük őket:
  • MC Hawer arról beszélt a Blikknek, hogy egy 33 évvel fiatalabb lányt szeret.
  • A népszerű színész, Reviczky Gábor pálmalevelekből tudta meg az ősi jóslatot, miszerint még pontosan tíz évet fog élni – ezt a Borsból tudjuk.
  • Szintén a Bors írta meg, hogy a TV2 műsorvezetője Ördög Nóra, és az ismert fotós Nánási Pál nyolc év után meg fogják újítani házassági fogadalmukat.
(TK)

Borítókép: Instagram