promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Agyvérzés vagy ájulás? Cirkuszi előadás közben lett rosszul a tigris
Borítókép:  russia-armenia.info
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Oroszországban és a volt szovjet tagköztársaságokban ismert állatidomár házaspár, Karina és Artur Bagdasarov, és tigriseinek előadása közben nem várt események történtek. Az egyik állat rosszul lett, miután többször is átugrott az égő karikákon, elkezdett rángatózni, majd elvesztette az eszméletét – írja a Veszti. Az egész jelenetet az egyik néző videóra vette.
A tigris agyvérzést kapott. Az idomár azonnal elkezdte ostorával ütni az állatot. Ez nagyon kegyetlen volt, hiszen ez nem játék
– idézi a portál az egyik szemtanút.

A felvételeken jól látszik, hogy Bagdasarov odamegy a rángatózó tigrishez, néhányszor megüti, majd a farkát megfogva elhúzza az egyik sarokba. Ott, a segítője vizet hoz, amivel lelocsolják az állatot. A tigris csak a harmadik locsolás után tér magához, de a szemtanúk állításai szerint ekkor szemmel láthaó volt, hogy az állatnak nem tiszta a tudata. Végül az idomár kivonszolta az állatot a cirkusz pódiumáról.

A közönség nagy része felháborodott az esetet látva, és elhagyta a cirkuszt. Az előadást látta néhány újságíró is, akik kérdéseikkel azonnal a helyi ügyészséghez fordultak, hogy mit fognak tenni annak érdekében, hogy az esetet a megfelelő módon vizsgálják ki.
Artur egy őrült! Vasrudakkal ütik a tigrisek fejét, testét, ha nem engedelmeskednek! Jól látható a tigriseken, hogy amikor Artur a közelükben van, akkor az első reakciójuk a félelem, majd pedig ösztönösen védekeznek. Én úgy látom, hogy a tigrisek alkatukhoz képest soványak, nem úgy néznek ki, mintha teljesen egészségesek lennének. A műsor végén az egyik tigris nem hallgatott Arturra, aki dühében felé dobta a vasrudat, ami nem találta el az állatot. Ellenben csak a szerencsének és a hálónak köszönhető, hogy nem találta el az első sorban ülő gyereket
– mondta egy néző a helyi portálnak.
Az előadás után a cirkusz annyit közölt, hogy a tigris egyszerűen „csak elájult”.

Az idomárnak van egy több mint harmincezer követővel rendelkező Instagram-oldala, amit az eset óta privátra állított.

(TK)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás