promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Magyar tervező öltöztette fátyolba a pezsgőspalackokat
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A Hungaria pezsgőmárka egy exkluzív különkiadással kívánja támogatni a stílusához illeszkedő, kiemelkedő hazai tervezők, képző- és iparművészek munkáját. A következő hónapokban a pezsgők palackjai az egyes alkotók által inspirált címkéket és külsőt kapnak.

Először az elegáns alkalmi és esküvői ruháiról ismert Sármán Nóra tervezett különleges öltözetet ezer palacknak. A mintákat Sármán Nóra kedvenc anyaga, a csipkerajzolat ihlette, de a galambmotívum is megjelenik az alkotásokon.
Menyasszonyi ruha tervezőként szeretek játszani azzal, hogy klasszikus vagy éppen időtlen elemeket használok az új szabásvonalakhoz. Ilyen a galamb motívuma is, egy időtlen jelkép, így a pezsgővel titkos üzenetet is ajándékozhatunk
– árulta el Sármán Nóra a tervezési folyamatról.

Az együttműködésnek fontos társadalmi vetülete is van, a címkéket a Munka-Kör Alapítvány a Hallássérültekért tagjai ragasztották a palackokra.

A limitált és egyedileg sorszámozott, elegáns pezsgőkülönlegességet a szeptember 6-9. között zajló Budapest Borfesztiválon mutatják be a nagyközönségnek, de a Hungaria standján meg is lehet őket vásárolni.

 (son)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás