Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Amikor Van Gogh összefogott a Vans-szel

Amikor Van Gogh összefogott a Vans-szel

Színes

Amikor Van Gogh összefogott a Vans-szel

Színes

Promotions 09:14
Számtalan műalkotás díszeleg bögréken, füzeteken és könyvjelzőkön, de az már jóval ritkább, amikor ugyanazek cipőkön vagy bomberdzsekiken köszönnek vissza. A Vans úgy gondolta, hogy az életében méltatlanul mellőzött holland festő előtt most azzal is tiszteleg, hogy több művét, például az Önarcképet, a Mandulavirágzást vagy a híres Napraforgókat használja legújabb kollekciójához.

napraforgo cipő
mandula cipő

„Örülünk ennek a Vans x Van Gogh Museum kollekciónak, mivel összekapcsolódik azzal a küldetésünkkel, hogy Vincent van Gogh életét és munkásságát a lehető legtöbb ember számára hozzáférhetővé tegyük: gazdagítsuk és inspiráljuk őket” – mondta a múzeum egyik menedzsere.

vincent van gogh museum vans lookbook 3 870x580

Az eladásból származó bevétel egy részét a múzeum kapja majd meg, hogy ezzel is több lehetősége nyíljon megőrizni a közel 250 képből, 500 rajzból és 800 levélből álló fantasztikus Van Gogh örökséget.

A termékek augusztus 3-tól lesznek elérhetőek a márka online oldalán és az amszterdami múzeum boltjában egyaránt. Egyelőre csak remélni tudjuk, hogy a hazai üzletek polcairól is visszamosolyognak ránk a napraforgók.

van gogh museum vans collection 2

(MM)

Borítókép: Forrás: footwearnews.com

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria