promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Future Park Budapesten
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Korábban a főváros különböző épületeiben, alkalomszerűen és időszakosan bukkant fel egy-egy külföldről érkező nagy kiállítás. Az Andrássy Élményközpont a főváros szívében, az Andrássy út egyik legszebb, egyedülálló stílusú épületében, a Párizsi Nagyáruházban egy olyan centrummá válik, amelyben egymást követik majd a világ legizgalmasabb, változatos élményeket felvonultató kiállításai.

Az Andrássy Élményközpont április 28-án nyílt meg, és elhozta a Future Park című kiállítás a látogatók száméra, ami a világ legmodernebb tudományos játszótere.

A japán szakemberek által megálmodott, Magyarországon most bemutatkozó interaktív élményközpont egy varázslatos világba kalauzol el, ami az alkotás inspiráló élményével ajándékozza meg a látogatókat. Mutatunk is pár izgalmas dolgot!

Teremtés története

A látogatók itt megismerkedhetnek a szimbólumok fogalmával, illetve a mintafelismerés ok-okozati kapcsolatával. A képernyőn megjelenő ábrák megérintésével az általuk képviselt teremtmények tűnnek fel, melyek aztán egy érdekes történet részesei lesznek.



Építsünk várost

Ebben a térérzéket, logikát és kreativitást fejlesztő játékban az a cél, hogy a látogatók közösen hozzanak létre egy várost, és alkossák meg annak közúti- és vasúthálózatát.



Életre kelt rajzok

A rajzolt állatokból készíthetünk 3D-s makettet. A papírra rajzolt álltot be kell szkennelni, majd az elkészült rajz „szabásmintáját” kinyomtatva és öszehajtogatva áll össze a térbeli modell. Ez a játék a térbeli perspektíva megértését segíti, fejlesztve a térérzéket, a kézügyességet és a problémamegoldó képességet.



Óriáslabdák zenekara

A térérzéket és az együttműködést fejleszti ez a különleges fény- és hangeffektekkel kombináló játék. Érintsd meg a hatalmas labdák egyikét, és figyelj, hogyan változtatják meg a színüket, vagy éppen milyen dallam csendül fel belőlük.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás