Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Az Amerikaiak most jönnek rá, hogy létezik az antenna

Az Amerikaiak most jönnek rá, hogy létezik az antenna

Színes

Az Amerikaiak most jönnek rá, hogy létezik az antenna

Színes

Promotions 10:19
Ez persze nem meglepő, mert már anno is a kábeltévé terjedt rohamosan mindenhol Amerikában az antenna helyet. A Wall Street Journal cikkében a fiatal generációhoz tartozó Dan Sisco is elmondja, hogy 2015-ben látott egy hirdetést a neten egy 20 dollárért beszerezhető antennáról. Először nem akarta elhinni, de megrendelte, és azóta ingyen néz egy rakás adót.

A boltokba is úgy szabadulnak be a fiatalok, hogy a többségük kérdezgeti, legális-e ez a technológia, amit most megvesznek. Amerika persze a fejlődésnek megfelelően 2009-ben átállt az analóg adásról digitálisra. Az embereknek ez úgy jött le, hogy megszűnt az antennával fogható műsorszórás, pedig nem. Nálunk is ugyebár az M1,M2, M4Sport,Duna,Duna World, RTL Klub, TV2 és a C8 is ingyenesen fogható. Az amerikaiak rengeteg csatornát nézhetnek, amik között ott van az NBC, CBS, az ABC és a FOX is.

A netes tévészolgáltatások mint pl. a Netflix nagyon bekebelezte a fiatalokat, sokan meg ugyebár így is a kábeltévéhez fordulnak. A júniusi felmérés szerint az Amerikaiak 29%-a nem tudja, hogy az antennák még ma is működnek, bár lehet nálunk is van ilyen ember.

Mindenesetre nagyon terjed már mindenhol a hír Amerikában, hogy gyerekek, van egy ”vadonatúj” technológia, amivel ingyen lehet tévézni! Úgy hívják: antenna! (Torony; The Wall Street Journal)