promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A karácsonyi időszak slágertermékei lehetnek a kisméretű, hordozható Bluetooth-kihangosítók, melyek szinte már minden nagyobb gyártó portfóliójában megtalálhatóak. Tény, hogy méretüknél fogva sosem biztosítanak olyan tökéletes hangzást, mint egy nagyobb hangrendszer, de arra tökéletesen alkalmasak, hogy bárhol kihangosítsuk kedvenc zenéinket. Összeszedtük a legvagányabb megjelenésű darabokat, mert ebben a műfajban már régen nem csak a hangzás és a teljesítmény, de a dizájn is számít.

UE Boom 2

Az ezer színben pompázó UE Boom 2 kihangosítók 15 órán keresztül képesek non-stop nyomatni a kedvenc zenéidet. Plusz pont, hogy a termékek vízállóak, így akkor sem kell aggódnod, ha egy buli alkalmával, valaki véletlenül meglocsolja egy üveg pezsgővel a kütyüdet. Az UE Boom 2 hangvezérlésre is képes, így nem kell a telefonodon keresgélned a több száz zene között, elég, ha hangosan kimondod, hogy mit szeretnél hallani legközelebb. Az idei évben IF Design díjat nyert kihangosító kb 56.000 Ft-tól lehet a tiéd.

kihangosíto1
B&O Play Beolit 15

A lista legimpozánsabb megjelenésű készüléke, a kivételes dizájnjáról ismert Bang&Olufsen márka Beolit 15 modellje. Az újabban a fiatalabb korosztály felé nyitó luxusmárka kihangosítója 240 wattos teljesítménnyel sugározza magából 360 fokos körben a hangot, így mindegy, hogy a szobában hol tartózkodsz, a kedvenc számod mindig a legjobb minőségben fog szólni. Cecilie Manz dán dizájner alkotása alumíniumból és minőségi bőrből készült, hogy kis mérete és hordozható jellege ellenére a Beolit 15 megüsse a márka többi termékének színvonalát. A 24 órán keresztül működőképes kihangosító pompás pasztell árnyalatokban és fekete színben érhető el, így nem csak hallgatni, de ránézni is öröm a B&O kütyüjére. Persze el is várhatjuk a mindenkit lenyűgöző megjelenést a kb. 150.000 Ft-ba kerülő készüléktől.

kihangosíto2
Marshall Kilburn

A rock koncert hangosítások kedvenc márkája a Marshall új, Kilburn készüléke a te nappalidba is igazi koncerthangulatot varázsol! A kissé oldschool megjelenésű, ám kétségtelenül dizájnos készülék nem túl könnyű, 3 kg-os súlya egyeseknek talán hátrány, de a hozzáértők a nagyobb súlyt, a magasabb minőséggel kapcsolják össze. A határozottan férfias megjelenésű Kilburn külsejét valódi bőr borítja, gombjai pedig az igazi Marshall-stílust hozzák. Ezért a feelingért a kb 83.000 Ft-os ár, egészen barátinak mondható.

kihangosíto3
JBL Extreme

Egy igazi slágertermék a JBL legnagyobb hordozható Bluetooth hangszórója. A készülék sajnos nem teljesen, de vízálló. Ha koszos lesz és leszeretnénk mosni a csap alatt, nyugodtan megtehetjük. Rengeteg YouTube-os videóban is tesztelték már, és egy medencében való elmerülés után sem lett semmi baja. 2x20W-os hangszórók kaptak helyet és két oldalt passzív mélysugárzók. A hangzás tökéletes. Mindenhez, akár laptophoz filmnézéshez akár zenehallgatásra a medence partján. A hangzása magasabb hangerőn is kristálytiszta, egyáltalán nem torzít. 10.000mAh-es beépített akkumulátora 12 óra folyamatos használatot tesz lehetővé, valamint power banknak is használhatjuk, két darab USB csatlakozójának köszönhetően. Beépített mikrofonnal pedig hívást is fogadhatunk. Kb 89.000Ft-ot kérnek érte, de egy prémiumkategóriás készülékről van szó.

kihangosíto4
Tangent Dab2Go Bluetooth

A retro megjelenés kedvelői szeretni fogják a Tangent Dab2Go készüléket. A hagyományos rádió formájú kihangosító, az FM és internetes rádióadók hallgatására is alkalmas, de Bluetooth vevőjének köszönhetően a saját zenéidet is csúcsminőségben sugározza. A magasabb hangerőn is torzításmentes készülék előnye, hogy más audió eszközök is csatlakoztathatóak hozzá, így a CD-k vagy akár a lemezjátszók kedvelői is használhatják a Dab2 Go-t kihangosításra. Az USB csatlakozó zenelejátszás közben is tölti a telefonodat, a beépített ébresztőóra pedig tovább erősíti a készülék rádió jellegét. A fa borítással, vagy fényes, színes borítással is kérhető készülék kb 47.000 Ft-tól szerezhető be.

kihangosíto5
Bose Soundlink Color

A Bose készülékek hangzása általában utánozhatatlan, legyen szó 5.1-es hangrendszerről, vagy akár a kisebb méretű kihangosítókról. A Bose Soundlink Color készüléke egy igazán fiatalos, mobil eszköz, mely egy feltöltéssel 8 órán keresztül sugározza a kedvenc zenéidet. A készülékhez egyszerre 2 eszköz is csatlakoztatható Bluetooth-on keresztül, így a pároddal vagy a barátaiddal akár felváltva is választhattok a kedvenceitek közül. A többféle színben elérhető készülék a férfiaknak és a hölgyeknek egyaránt szól, mely telt, élő hangzásvilágával képes elfeledtetni a kis méretből eredő hátrányokat. A fillérre pontosan 46.500 Ft-ba kerülő készüléknek még az ára is egészen csábító.

kihangosíto6
Ion Audio Block Party

A fentebbi modellektől jóval robosztusabb és talán kevésbé dizájnos készülék a házibulik kedvencének készült. Az erőteljes hangzást biztosító, 15 méteres Bluetooth hatósugarú Ion Audio Block Party kihangosítóhoz még egy jó minőségű mikrofonkábel is jár tartozékként. A legmenőbb eleme a kütyünek viszont egyértelműen a felső részen elhelyezett, beépített „diszkógömb”, amit a zene ritmusa vezérel. Az olcsónak nem igazán nevezhető, 90.000 Ft-os készülék hangzása erős és dinamikus, beépített fényei a súlyos pénzekért bérelhető fénytechnikát is kiváltják, így talán már érthető, miért is kérnek a házibulik fénypontjáért ennyit. (P.B.)

ion1
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás