Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Néhány iPhone tulajdonos hülyébb, mint gondolták

Néhány iPhone tulajdonos hülyébb, mint gondolták

Színes

Néhány iPhone tulajdonos hülyébb, mint gondolták

Színes

Promotions 10:56
Talán nem volt olyan újság vagy internetes lap, akinél ne az lett volna az első említésre méltó dolog az iPhone 7-nél, hogy nincsen benne 3,5-es jack csatlakozó. Talán meglepő, de volt olyan ember, aki csak látta, hogy jön az új telefon és megrendelte. A készhez vétel után tudták meg, hogy nincs jack csatlakozó a telefonban. Szóval a tudatos vásárlás még mindig sokaknál megy. Erről amúgy tök felesleges is vitázni, mert az Apple adott hozzá egy átalakítót. A felháborodás akkor lenne jogos, ha még ezt se tették volna meg. Azonban volt egy réteg, aki még mindig lovagolt a kérdésen, nos az internetes troll videó nekik szólt. Cikkünk írásakor már majdnem átlépte a 10 milliós megtekintést. Bár a többség inkább röhögni jár a kommenteken.
 
A videóban azt tanácsolják, hogy fogják be egy satuba az iPhone 7-est, és ahol régen a jack csatlakozó helye volt, oda fúrjanak egy lyukat 3,5 milliméteres fúróval. Ezután rögtön élvezhetik fülhallgatóval a zenéket. A trükkvideó szinte tökéletesen sikerült, a trollunk poénból még zenét is hallgat.

Kommentekben rengetegen leírják, hogy megcsinálták, de valamiért nem működik a dolog. Vajon miért nem? A vérig IQ bajnok kollégák ha még nem tették tönkre teljesen a telefont, tanácsot kértek. De a röhögni járó közönség még itt is szívatta szerencsétleneket olyan ajánlatokkal, hogy áztassák be vízbe, hogy kitisztuljon a fúrás helye. Ez természetesen szintén tönkreteheti a telefont, mert a tévhitekkel ellentétben, ha huzamosabb ideig víz alatt van, azt már nem bírja a készülék. Ezért is helyesebb a cseppálló, mint  a vízálló kifejezés.

De a lényeg, hogy vásárlás előtt tájékozódjunk és ne, még egyszer mondom ne furkáljuk a telefonunkat. Ajánljuk a YouTube kommenteket.