promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A technikai fejlődés pornót hozott magával
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
New Yorkban már jó ideje lecserélték az elavult telefonfülkéket úgynevezett kioszkokra. Ezekből jelenleg olyan 400 darab van a városon belül. A HotSpotok nem csak masszív sávszélességet szolgáltatnak ingyenesen, hanem New York polgárai és turistái díjmentes hanghívásokat kezdeményezhetnek, böngészhetnek és lemerült mobiljaikat feltölthetik. Minden kiosk vészhívóként is szolgál, így a 911-et bármikor elérhetjük vele. A kioszkok két oldalán egy-egy 140 cm képátlójú vandálbiztos kijelző kapott helyet. Ezeken néha reklámok is futottak, hogy legyen miből fedezni a fenntartásukat. Ez egy tök jó ötlet, de a város lakóinak többsége rendelkezik olyan eszközzel, ahol ezek a funkciók elérhetőek, bár a telefonfeltöltés tényleg jó dolog.

Szóval kik azok, akiknek nincs internetük, és belevetették magukat a sötét web világba? Hát a hajléktalanok! Kisajátították maguknak a kioszkokat, és elkezdődött a masszív pornó nézés. Mindenesetre az internet egyik leggyakrabban látogatott műfaját találták meg, így nincs is ezzel semmi baj, csupán annyi, hogy a szemetelés után a nyilvános pornó nézés is problémává vált.

A kioszkokat telepítő LinkNYC most eltávolítja ezért a böngészőket, és csak azok fogják tudni a netet használni, akiknek eszközük is van hozzá. (The Guardian, pto)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás