promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Magyar app ami lealázza a Tindert!? Megérkezett a Jingle!
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás


A The Jingle első ránézésre hasonlít a Tinderre, de annak a jobbra-balra húzós, „igen-nem” módszerén bőven túlmutat, hiszen nem csak fényképek alapján tudjuk eldönteni, hogy valaki szimpatikus-e számunkra, hanem egy személyiségteszt is segít a döntésben. A The Jingle egyértelműen komolyabb kapcsolatkeresésre lett kitalálva.

jingle 1

jingle 2

A személyiségteszttől nem kell megijedni, mindössze 9 kérdésre kell választ adnunk és a kérdések vizuálisak. A kérdések során el kell döntenünk egy csúszka segítségével, hogy két kép közül melyik jellemzőbb ránk; vagy több kép közül kiválasztani 1-3 képet, ami leginkább igaz ránk, és van olyan kérdés is, ahol egyszerűen csak színek közül kell válogatni. A pszichológiai teszt megalkotása klinikai szakpszichológusok munkájának eredménye, a kérdéssor ellenőrzésében pedig több száz fő vett részt 2014. november-december között.

jingle 3

Még a teszt kitöltése előtt Facebookkal be kell jelentkezni, hogy ezzel is elkerülhetőek legyenek a nem valós felhasználók. Amint kitöltöttük a tesztet, elkezdhetjük felépíteni a profilunkat, ami 4 képből és egy rövid szöveges tartalomból áll, ezután meg kell adnunk, hogy milyen nemű, korosztályú és milyen távolságra lévő emberek érdekelnek minket, és már mehet is az ismerkedés.

A beállított kritériumoknak megfelelő emberek ezután szépen megjelennek a keresőben, de a Tinderrel ellentétben nem csak kor, távolság, közös ismerősök listája jelenik meg, hanem egy százalékos érték is, ez a Jingle Meter. Ez az érték a Jingle Teszt eredményéből, az érdeklődési körök és egyéb statisztikai adatok alapján épül fel, és megmutatja, mennyire illetek össze, segítve a döntésben. Ezen túl a The Jingle-ben egyből megtekinthető az emberek összes képe, nem kell külön megnyitni a profiljukat.

jingle 4

A Jingle Teszten kívül még egy Randi ötletek teszt kitöltése is segít, hogy szimpatikus párt találhass. Az első randi, az első találkozás nagyon fontos, és ennek a tesztnek az eredménye is beleszámít a Jingle Meterbe, szóval érdemes ezt is az elején kitölteni. Néhány gyors kérdésen keresztül el kell döntened, milyen típusú tevékenységeket/randikat szeretsz, illetve azokon belül a néhány felsorolt ötlet közül kiválasztani a szimpatikusakat.

jingle 5

jingle 6

Ezek után már csak tényleg az van hátra, hogy eldöntsd, kit merre húzol. Amikor kölcsönösen jobbra húztátok egymást akkor találat van. Ezt hívják Jingle-nek, ami után akár egyből írhatsz is az illetőnek egy üzenetet (az alkalmazáson belül, nem kell se telefonszámot, se egyéb elérhetőséget megadni a beszélgetéshez), vagy megnézheted újra a profilját, illetve ha mindketten kitöltöttétek már a Randi tesztet is, akkor egyből nézheted is, hogy esetleg hova menjetek és mit csináljatok az első randitokon. A Randi ötletek 9 kategóriába lettek beosztva és egy 1-5-ös szívecskés skálán láthatod, hogy mennyire azonos az ízlésetek. Itt jön el a The Jingle következő nagy dobása, ugyanis az ötleteken túl konkrét helyeket is ajánl nektek, ezzel is megkönnyítve a randi kitalálását.

A magyar fiatalokból álló fejlesztőcsapat saját szükségletből kiindulva kezdte el 2014 januárjában a Jingle fejlesztését. Egy gyorsan használható, személyesebb, elsősorban az Y generáció igényeire szabott megoldást kerestek a pártalálásra, ami kombinálja a piacon elérhető társkereső appok és weboldalak előnyeit. Az alkalmazás ingyenesen letölthető, egyelőre iOS készülékeken fut, az Android-os verzió fejlesztése jelenleg is zajlik. A fejlesztők középtávon mindenképpen szeretnének a nemzetközi piacon és főleg az USA-ban is berobbanni az applikációval. Elég tutinak tűnik az app, szóval hajrá srácok!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás