Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Így állíthatjuk vissza a törölt fájlokat

Így állíthatjuk vissza a törölt fájlokat

Színes

Így állíthatjuk vissza a törölt fájlokat

Színes

Promotions 13:55

Az első dolog, amit azonnal tegyél meg, hogy a törlési folyamat mindig két lépcsőből álljon. Persze, a legtöbb esetben kényelmesebb kihagyni a Lomtárat, csakhogy azt éppen azért találták ki, hogy nehezebb legyen valamilyen helyrehozhatatlan hibát elkövetned.

A második dolog, amit tudnod kell, hogy a helyrehozhatatlan hiba sem teljesen helyrehozhatatlan, ha van kéznél egy megfelelő célszerszám. Ez adott esetben lehet egy kalapács is, amivel dühödben kitörlöd a gépedet az univerzumból, de mégis azt javasolnánk, hogy inkább töltsd le az Undelete Plus programot, ami a legtöbb esetben képes visszahozni az élők sorába a Lomtárból törölt fájlokat is.

delete2

A telepítés után a program átfésüli a vinyódat, és megállapítja, hogy a törölt fájlok közül melyiknek van esélye a feltámadásra, ezeket pedig rögtön vissza is állíthatod. Azt viszont soha ne felejtsd el, hogy versenyt futsz az idővel, minél régebben töröltél egy fájlt, annál nagyobb az esélye, hogy már felül lett írva. Akkor pedig már a jóisten sem hozza vissza, ezért érdemes mindig azonnal cselekedni.

Ha vizuális alkat vagy, akkor itt van egy videós útmutató is arról, hogy mit kell csinálni, igaz, itt a Pareto Recoveryt használják az Undelete Plus helyett, de ez is egy nagyjából ugyanolyan, ingyenesen letölthető program.