Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Hat hétköznapi dolog, amiről nem is sejted, hogy rosszul csinálod

Hat hétköznapi dolog, amiről nem is sejted, hogy rosszul csinálod

Színes

Hat hétköznapi dolog, amiről nem is sejted, hogy rosszul csinálod

Színes

Promotions 07:39

Videók nézése a Youtube-on

A Youtube-videóknál teljesen fölösleges az egeret használnod. A kurzor billentyűkkel sokkal pontosabban tudsz beletekerni a videóba, ha pedig egy konkrét részhez ugranál, akkor ezt a billentyűzet tetején található F1, F2… stb. gyorsbillentyűkkel számokkal teheted meg (ennél a videónál például rögtön a következő trükkre ugorhatsz a segítségükkel).

Az autó távirányítója

A távirányítóval becélzod az autót, ugye? Csakhogy nem az autóra kéne céloznod, hanem a koponyádra, amely természetes antennaként megnöveli a távirányító hatósugarát.

Kábelek összetekerése

A hagyományos, körkörös tekeréssel csak azt éred el, hogy amikor legközelebb szükség lesz rá, akkor háromszor annyi időbe telik majd kibogozni, mint amennyi időt az összetekerésre szántál. Ehelyett próbáld meg felváltva feltekerni a zsinórt (egyszer fölé, egyszer alá) – kivéve ha fülhallgatóról van szó, mert akkor ez a módszer a leghatásosabb.

Elemek töltöttségének ellenőrzése

Ha nem vagy benne biztos, hogy lemerült-e az elem, ne fáradj vele, hogy berakod valamilyen eszközbe, egyszerűen csak ejtsd le egy kemény felületre néhány centiméterről – ha megáll a talpán, akkor még van benne kraft, minden más esetben pedig irány a szelektív hulladékgyűjtő.

Alkalmazások bezárása

Ha egyszerűen a home gombbal zárod be őket, akkor a háttérben tovább futnak, és egyszer csak arra eszmélsz, hogy fél nap után lemerült a csutkára feltöltött iPaded. Ehelyett próbáld meg csippentő mozdulattal bezárni a nem használt alkalmazásokat.

Szelfi

Nem szégyen az, ha egyedül mész nyaralni (vagy kocsmába péntek este), de ha nem szeretnéd, hogy ez mindenki számára nyilvánvaló legyen, akkor a megszokott kinyújtott karos módszer helyett inkább próbáld meg az iPhone fülhallgatójának a hangerő gombjával elsütni a fényképezőgépet, így senkinek sem fog feltűnni, hogy magadat fényképezted.

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria