promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Balhé a foci-vb-n: egy ecuadori drukker megalázta a katariakat a lelátón, jött is rá a válasz azonnal
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az ecudaori szurkoló nem túl finoman utalt arra, hogy Katarban pénz az van, de foci nincsen.

A labdarúgó-világbajnokságok nyitómeccseit általában akkor is leül megnézni az ember, ha nem érdekli annyira a két együttes. Hát, a Katar – Ecuador nem volt annyira csábító, hazánkban ráadásul inkább kapott kiemelt figyelmet a Magyarország – Görögország felkészülési találkozó, amin Dzsudzsák Balázst búcsúztatták. A mienk az utolsó pillanatban tudták megnyerni a meccset, szóval bőven volt feszültség a levegőben.

A foci vb-n nyitómérkőzésén azonban azt kell mondani, hogy nem volt izgalom, és a házigazda Katar alaposan leszerepelt. Ecuador még úgy is magabiztosan nyert, hogy az elején elvettek tőlük egy gólt a videóbírózás után.

A meccsen a dél-amerikai ország csapatából Enner Valencia duplázott még az első félidőben. Ecuador végül félgőzzel hozta le az összecsapást, Katarnak pedig kaput eltaláló lövése sem volt. Szóval azt kell mondani, hogy a Magyarország – Görögország felkészülési meccsen nagyobbak voltak az izgalmak.

A lagymatag nyitómérkőzés ellenére a lelátón volt összetűzés, amit egy ecuadori drukker váltott ki, akit katari szurkolók vettek körül. Az örömtáncával lehet nem is lett volna gond, de fiatalember a kezével elkezdte mutogatni, hogy itt bizony pénz az van, de foci nincsen.

Az egyik katari aztán ezen teljesen kiborult, és ráordított a sárgamezes férfira, hogy hallgasson el, a körülötte lévő tömeg pedig elkezdte nyugtatgatni. A jelenetet rengetegen megnézték az interneten.

Na igen, de az már sokak figyelmét elkerülte, hogy a végén odaültek egymás mellé, hogy kibéküljenek. Kiderült, hogy az ecuadori férfit Peternek hívják, aki elmondta, hogy a szenvedélyük miatt néha elveszítik a fejüket, de azért jöttek ide, hogy együtt szurkoljanak. Hozzátette, hogy mindenki nagyon barátságos, és a legjobbakat kívánta Katarnak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás