promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hoppá: Lékai-Kiss Ramóna nagy bejelentést tett, nagyon büszke
Borítókép:  youtube.com/LifeTV (screenshot)
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Lékai-Kiss Ramóna és a férje nagyon boldogok, hogy ez összejött.

A legendás Barátok közt című sorozatban ismerhettük meg Lékai-Kiss Ramónát, de azóta már sok év telt el, belőle pedig a magyar televíziózás egyik kiemelkedő alakja lett, akit szinte mindig láthatunk a képernyőkön. A műsorvezető hamarosan a nagy sikerű Dancing with the Stars 3. évadában fog szerepelni természetesen ismét Stohl András mellett a TV2-n, de közben is akadnak izgalmak az életében, hiszen hónapokon belül Budapestre költözik az egész család:

Lékai-Kiss Ramóna és a kézilabdázóként ismert férje, Lékai Máté 2019-ben mondták ki a boldogító igent, jelenleg pedig egy közös gyermeket nevelnek együtt, de állítólag nem zárják ki annak a lehetőségét, hogy a későbbiekben újabb babát vállaljanak közösen, hogy legyen egy testvére a kis Noénak. Nagyon mozgalmas az életük, és nemcsak a tervezett költözés miatt, hanem azért is, mert Lékai Máté új csapatban játszik, ahol máris elképesztő eredményeket ért el.

Lékai-Kiss Ramóna büszkén tudatta az Instagram oldalán a követőivel, hogy a szeretett férje, Lékai Máté az FTC férfi kézilabda csapatával bejutott az Európa Ligába.

Az FTC a minap a CSA Steaua Bukarest ellen játszott, és végül a magyar csapat nyert 35–31-re, amiből 8 gólt Lékai Máténak köszönhetnek – ezzel a teljesítménnyel pedig a csapat második legeredményesebb játékosa lett a meccsen Lékai-Kiss Ramóna férje, szóval érthető a büszkeség, és hogy miért gratulált neki, illetve a többieknek a TV2 népszerű műsorvezetője.

Itt lehet megtekinteni Lékai-Kiss Ramóna posztját a férjéről:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás