promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hosszú Katinka nagyon aggasztó dolgokat mondott – Vészesen közeledik a vilagklasszis úszónő pályafutásának vége?
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hosszú Katinka fáradtnak érzi magát, nagyon kevés ideje volt felkészülni a versenyekre.

Az egész világ tudja, hogy Hosszú Katinka minden idők egyik legeredményesebb magyar sportolója, hiszen egykor folyamatosan döntötte a rekordokat és úgy gyűjtötte az érmeket, mint Kiszel Tünde a fehérneműt. A világklasszis úszónő az előző olimpián sajnos nem úgy szerepelt, ahogy várta, illetve pár napja is nagy meglepetést okozott azzal, hogy címvédőként sajnos kiesett a női 400 méteres vegyes úszásban a római úszó Eb-n:

Hosszú Katinka akkor annyira csalódott volt, hogy a verseny után meg se állt interjút adni, de később mégis megszólalt, és elárulta, hogyan érezte magát, mikor szembesült az eredményével.

„Utálok az úszás miatt sírni. Dühöt éreztem. Nem szeretek másra mutogatni, mindig magamat hibáztatom, ezúttal is magamra voltam dühös: sok minden felötlött bennem, mit kellett volna másként, jobban csinálni, ám változtatni már nem tudok a történteken”

mondta Hosszú Katinka.

A sportoló azt is megosztotta, hogy kevés ideje volt felkészülni, mivel kihagyta az őszt. Sőt, az is megfordult most a fejében, hogy nem indul az úszó-Európa-bajnokságon, de mivel ő nem olyan ember, aki megfutamodik a kihívások elől, ezért végül úgy döntött, hogy mégis szerepel – jól tette, hiszen ma a női 200-as vegyesúszáson bejutott a középdöntőbe, így van esélye érmet szerezni.

Hosszú Katinka elmondta, hogy továbbra is azon lesz, hogy a maximumot tudja kihozni magából, ráadásul a főszponzorával 2024-ig kötöttek szerződést, szóval addig mindenképp fog úszni – ezzel pedig eloszlatta a visszavonulásáról szóló pletykákat még úgy is, hogy komoly aggodalmat keltett a szurkolókban, mikor elárulta, hogy nagyon kimerült, és nincs éppen a legjobb formában:

„Fáradtnak érzem magam, nehézkesen megy a mozgás, ebből a fizikai állapotból kell kihoznom a legtöbbet.”

Sajnos nemcsak a medencében érik pofonok Hosszú Katinkát, hiszen az életéről szóló dokumentumfilm, a Katinka csúfosan megbukott a magyar mozikban:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás