promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hajmeresztő balesetet szenvedett a világhírű magyar sportoló - Ilyen állapotban van most
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az olaszországi edzőtárborban érte a baleset az országúti kerékpárost.

Valter Attila szerdai edzését szakította félbe az a motoros sofőr, aki Bormio közelében elütötte a magyar kerékpárost. A biciklis versenyzőknek kifejezetten ügyelniük kell a biztonságukra, azonban ez sokszor nem rajtuk múlik.

Valter Attila mindössze 24 éves, de számos dicsőség illette már. A 2020-as Tour de Hongrie győztese, aki a Groupama-FDJ kerékpárosa az első magyar kerékpárversenyző, aki a Grand Tourok valamelyikén megkülönböztető trikót viselhetett. A fiatal sportoló a Facebook oldalán számolt be a balesetről, amihez képet is csatolt, csakhogy bizonyítsa: minden rendben.

A motoros rosszul mért fel egy körforgalmat, ahol épp a belső íven próbálta megelőzni a magyar biciklist. Attila és a motoros természetesen nem váltak el haragban, mivel a balesetnek szerencsés vége lett, meg tudták beszélni a történéseket. A fiatal versenyző végig magánál volt, sportemberként pedig természetesen a baleset bekövetkeztével első gondolatai között szerepelt, hogyan is fog alakulni így a versenynaptára. Maradandó sérülései nincsenek, "csak" egy kisebb pofont kapott a betontól, de a fogszabályzó elmondása szerint amúgy is tervben volt.

"Ezzel a tábor sajnos véget is ért számomra, holnap már otthon regenerálódok, de szerintem nagyon gyorsan újra nyeregben lehetek"

- fogalmazott Valter Attila.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás