Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Hosszú Katinka nagy bejelentést tett, ennek rengeteg magyar fog örülni

Hosszú Katinka nagy bejelentést tett, ennek rengeteg magyar fog örülni

Sport & Szabadidő

Hosszú Katinka nagy bejelentést tett, ennek rengeteg magyar fog örülni

Sport & Szabadidő

Baranyecz János 14:54

Hosszú Katinkának komoly tervei vannak a jövőre nézve, izgulhatnak a magyar szurkolók.

Május 12-én kerül a mozikba a Hosszú Katinkáról szóló dokumentumfilm, a Katinka, ami nemcsak a világklasszis úszónő eddigi pályafutását mutatja be eddig sosem látott módon, hanem a legutóbbi olimpiára való felkészülését is – így talán végre azok is megértőbbek lesznek vele, akik szidták őt a Tokióban nyújtott, sokak számára csalódást keltő teljesítménye miatt.

Hosszú Katinka az alkotás mai sajtóeseményén igazán örömteli dolgokat osztott meg az országgal, hiszen a szurkolók legnagyobb örömére bejelentette, hogy részt vesz a vizes világbajnokságon, ráadásul eltökélt célja, hogy megszerezze a 100. nemzetközi érmét – arról nem is beszélve, hogy a tervek szerint nyár végén férjhez megy a szerelméhez is.

Úgy tűnik, hogy Hosszú Katinka az utóbbi hónapokban szépen összeszedte magát, és nem csupán a sportban, hanem a magánéletében is pozitív irányba haladnak a dolgok, hiszen motiváltnak és boldognak tűnik – az ő kitartásával és erejével pedig minden adott ahhoz, hogy minden célját elérje, és a teljesítményével letörölje a gúnyos vigyort a rosszakarói arcáról.

Itt lehet megnézni a május 12-én érkező Katinka előzetesét:

Borítókép: Profimedia