promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az érett argentin szépség izgatóbb, mint fénykorában – így néz ki ma Gabriela Sabatini
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A teniszezőnő bombasztikus formában van, bár már negyedszázada visszavonult.

A sport világában a nyolcvanas-kilencvenes évek egyik szexszimbólumának számított az argentin Gabriela Sabatini. A teniszezőnő májusban már 52 éves lesz, de szépsége és vonzereje mit sem kopott, ma is bombasztikusan néz ki.

Sabatini 1988-tól kezdte el gyűjtögetni a tornagyőzelmeket, és óriási sztárrá vált Steffi Graffal együtt, akivel hol páros partnerként, hol pedig ellenfélként találkozott. Az argentin szépség már 1989-ben elkezdte építgetni a profi pályája utáni karrierjét, hiszen parfümcéget alapított.

A plusz jövedelemforrásra szüksége is volt, mert 1996-ban egy makacs sérülés miatt kénytelen volt visszavonulni. Akkor még csupán 26 esztendős volt, de nem esett kétségbe, és üzletasszonyként hasonlóan sikeressé vált.

2003-ban a felmenői révén lényegében automatikusan megkapta az olasz állampolgárságot, ami sokat segített neki a biznisz további erősítésében. Sabatini magánéletéről ugyanakkor meglehetősen keveset tudunk, annyi bizonyos, hogy korábban együtt járt Leo Montero argentin televíziós műsorvezetővel, de sohasem házasodtak össze.

Az egykori sztársportoló egyáltalán nem bujkál a nyilvánosság elől, nemrég például izgató, testhez simuló fehér ruhában pózolt az El Planeta Urbano című magazin címlapján. A nőies stílus egyébként sem áll tőle távol, és büszke is lehet hibátlan alakjára, amit a versenysport utáni időszakban is sikerült megőriznie.

Az izmai egészen elképesztően szálkásak még ma is, amint azt egy – mallorcai nyaralása során készült – fotóján is láthatjuk. A tenisszel sem hagyott fel véglegesen, különböző gálaversenyeken ma is gyakran elindul.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás