promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Messi, Mbappé, Neymar – a világ legerősebb támadósora csak a második helyre elég
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A PSG közelebb kerülhetett volna az álmához, hogy megnyerje a Bajnokok Ligáját, de a Manchester City közbeszólt.

A Bajnokok Ligája csoportkörének ötödik fordulójában szerdán Manchester City – PSG találkozót rendeztek, aminek a tétje a csoportelsőség volt. Mivel az angol csapat nyert 2-1-re, így már biztosan első helyen jutottak tovább az A csoportban.

A PSG második helye sincsen veszélyben, szóval az utolsó körben ők is kiengedhetnek, bár a bajnokságban annyira magabiztosan vezetnek, hogy inkább a csapat összekovácsolását kellene előtérbe helyezni, és nem a pihenést.

A PSG nagyon meg akarja már nyerni a BL-t, de ha nem lesz szerencséjük, akkor csoportmásodikként egy bivalyerős ellenfél jöhet majd velük szembe, ha nem lesznek elég szerencsések.

A PSG nem volt a topon az A csoportban. Lehet otthon megverték a Manchester Cityt, de ezt az angol csapat visszaadta, és ott volt a két döntetlen a Club Brugge és az RB Leipzig ellen is. Gulácsi Péterék együttese (RB Leipzig) azért fog harcolni, hogy megszerezve a harmadik helyet folytathassák a küzdelmet az Európa Ligában.

„El kell ismerni a Manchester City érdemeit, igazán jó csapat. Csalódottak vagyunk a vereség miatt. Ugyanakkor folyamatosan fejlődünk, amivel elégedett vagyok. Jobb a helyzet, mint egy hónappal ezelőtt, és sokkal jobb, mint két hónappal korábban. Apránként lépünk előre”

- idézte az NSO a BT Sportra hivatkozva a PSG vezetőedzőjét, Mauricio Pochettinót.

A csapatban világsztárok, és az álomtrió, vagyis a Messi, Mbappé, Neymar hármas, de ez mégis csak a második helyre volt elég.

Persze tegyük azt is hozzák, hogy a másik oldalon az a Manchester City áll, akik tavaly elbukták a döntőt a Chelsea ellen, és szintén nagyon ki vannak éhezve a sikerre.

A tabellák állását az utolsó forduló előtt ide kattintva találjátok. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás