Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Már megint balhé van Hamilton és Verstappen között

Már megint balhé van Hamilton és Verstappen között

Sport & Szabadidő

Már megint balhé van Hamilton és Verstappen között

Sport & Szabadidő

BTP 20:20

Max Verstappen és Lewis Hamilton nem most fognak barátságot kötni.

A címvédő Lewis Hamilton a tizedik helyről rajtolva nyerte meg a vasárnapi Forma-1-es Brazil Nagydíjat, és a sikerével 14 pontra csökkentve lemaradását a vb-pontversenyben.

Huszonöt körrel a leintés előtt Hamilton utolérte Verstappent, támadási pozícióba került, de az első előzési kísérletet a holland - még ha nem is szabályosan, de - kivédekezte. A versenybíróság vizsgálta az esetet, ám nem szabott ki semmilyen büntetést.

A hajrá kezdetén Hamilton nagyon közel került Verstappenhez, és egy határozott manőverrel meg is előzte, majd nagyon hamar eltávolodott a riválistól, és a leintésig már nem hibázott.

Az NSO számolt be róla, hogy a sportfelügyelők a Sao Pauló-i Nagydíj 48. körében történt esetnél úgy hoztak döntést, hogy meg sem nézték Verstappen autójából készült belső kamerás felvételeket.

A videó nyilvánosságra hozatala után Mercedes rögtön rákattant az ügyre, és utólagos kivizsgálást szeretnének. Ezzel most ugyebár arra játszanak, hogy Verstappent megbüntessék, és a hétszeres világbajnok Lewis Hamilton közelebb kerüljön a riválisához.

Most nem is Hamilton és Verstappen csatája ez, hanem a Mercedesé valamint a Red Bullé.

Borítókép: Profimedia