promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Cristiano Ronaldo és a Manchester United csapatkapitánya is bocsánatot kért a szurkolóktól
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Természetesen ők sem akartak belefutni egy 5-0-s vereségbe a Liverpool ellen.

Vasárnap rengeteg rangadó közül választhattak a focirajongók: összecsapott egymással a Barcelona és a Real Madrid, az Inter és a Juventus, na meg a Manchester United valamint a Liverpool.

Mindegyik meccsen volt valami említésre méltó, szóval nem kaptunk unalmas mérkőzéseket a nyakunkba.

A Manchester United a legnagyobb riválisától még sosem kapott ki ennyire. A Liverpool ötöt lőtt a vörös ördögöknek, és Mohamed Salah még triplázni is tudott.

Cristiano Ronaldónak volt ugyan ismét villanása és gólja is, de ezt visszavonta a VAR les miatt. Ő sem volt a topon, és sportszerűtlenségért még egy sárga lapot is bezsebelt az első félidő végén, amikor a Liverpool már 4-0-ra vezetett Old Traffordon. Végül az ötödik gól és Pogba piros lapja teljesen megpecsételte a Manchester United sorsát.

„Néha nem úgy alakul a végeredmény, ahogy szeretnénk, hiába küzdünk érte. Néha nem érjük el azt, amit igazán akarunk. És ez mindig is rajtunk áll, csak rajtunk, senki mást nem hibáztathatunk az eredményekért – kezdte vasárnap esti posztját Ronaldo. – Szögezzük le még egyszer, a szurkolóink – mint általában – ezen az estén is lenyűgözőek voltak. Jobbat érdemelnek, sokkal jobbat érdemelnek ennél. Rajtunk múlik, hogy megadjuk-e ezt nekik. Idő van!”

- idézte az NSO Cristiano Ronaldót, aki Instagramon kért elnézést a szurkolóktól.

A meccs utáni sajtótájékoztatón a Manchester United csapatkapitánya, Harry Maguire is azzal kezdte, hogy a szurkolóik többet érdemelnek ennél.

A csapat menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer jelenleg marad a helyén, pedig sokan pletykálták azt, hogy ezután biztosan el fog fogják küldeni.

A Manchester United az elmúlt 5 meccséből csak egyet tudott megnyerni, és 14 ponttal jelenleg hetedik a tabellán.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás