Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Hosszú Katinka tényleg abbahagyja az úszást? – Biztató dolog derült ki!

Hosszú Katinka tényleg abbahagyja az úszást? – Biztató dolog derült ki!

Sport & Szabadidő

Hosszú Katinka tényleg abbahagyja az úszást? – Biztató dolog derült ki!

Sport & Szabadidő

Baranyecz János 10:10

Egyre többen gondolják úgy, hogy Hosszú Katinka visszavonul, de a magyar úszó válogatott szövetségi kapitánya most biztató dolgot mondott.

Hosszú Katinkának rengetegen szurkoltak az idei olimpián, de sajnos egyetlen érmet sem sikerült szereznie, így sokan úgy gondolták, hogy csúnyán leszerepelt. Világklasszis úszónőnk láthatóan csalódott a saját teljesítményében, majd elment pihenni a szerelmével, nemrég pedig felmerültek az aggasztó pletykák, hogy visszavonul – erre reagált most Sós Csaba, a magyar úszó válogatott szövetségi kapitánya.

„Mint valamennyi válogatott úszóval, Katinkával is szinte napi kapcsolatban vagyok. Magam is hallottam az uszodai hírmondók által terjesztett szenzációról, miszerint Katinka befejezi. Erről még nem beszéltem vele, pedig vagyunk olyan jó viszonyban, hogy tájékoztatna a dolgok állásáról. Mindamellett úgy gondolom, mi több meggyőződésem, hogy Katinka a megérdemelt vakációja után, heteken belül visszatér a medencébe. Tréningezi fog, majd versenyezni, hiszen még nem lőtte el az összes töltényét”

– mondta a Borsnak Sós Csaba, aki valószínűleg számtalan embert megnyugtatott ezzel.

Hiába kapott mostanában rengeteg támadást Hosszú Katinka (többek között Alekosztól és Puzsér Róberttől is), a többség mellette áll, és nagyon sokan reménykednek abban, hogy a híresztelésekkel ellentétben nem vonul vissza, hanem a nyaralása után újult erővel csobban a medencébe, hogy hamarosan ismét megmutassa az embereknek, hogy ő a világ legjobb úszója.

Borítókép: Hosszú Katinka / Profimedia