Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Ennyien ültek le megnézni az Eb-döntőt a tévében

Ennyien ültek le megnézni az Eb-döntőt a tévében

Sport & Szabadidő

Ennyien ültek le megnézni az Eb-döntőt a tévében

Sport & Szabadidő

Toronicza Péter 12:52

A labdarúgó Európa-bajnokság uralta a nézettséget, így az M4 Sport még az RTL Klubbal is fel tudta venni a versenyt.

Ahogyan arra számítani lehetett, egy hónapon keresztül mindenki Eb lázban égett, így még az is belenézett a meccsekbe, aki annyira nem is szereti a focit. A közelmúltban a teljes lakosság körében június 23-a volt a nagy nap, amikor este 1 millió 314 ezer kapcsolt oda a Németország – Magyarország mérkőzésre.

Nyilván ennél többen követték az összecsapást, mert rengetegen barátokkal kocsmákban, vagy éppen valamilyen szurkolói zónában nézték a magyarok müncheni helytállását.

A döntőben végül Olaszország, valamint Anglia feszült egymásnak, és utóbbinak a hazai pálya sem tudott segíteni, hogy tizenegyespárbajban ne bukja el a finálét.

A döntőt a 18 és 49 éves korosztályból 443 ezer háztartásban követték, míg a teljes lakosság körében 1 millió 81 ezres nézettséget mértek.

A hét legnézettebb műsorai között ott volt az RTL Klub Híradó, a Tények, de a Mestercukrászt például még egy török romantikus sorozat, A bosszú csapdájában is meg tudta verni, ha a teljes lakosságot nézzük, de ha csak a 18 és 49 éves közötti korosztályt, akkor már nem.

Borítókép: Profimedia