promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Már sok csapat érdeklődik a magyarok egyik meglepetésembere, Kleinheisler László iránt
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nagyon úgy néz ki, hogy Kleinheisler Lászlóra újra felfigyeltek a labdarúgó-Európa-bajnokságon nyújtott teljesítményre miatt.

Hihetetlen, de anno a német Bernd Storck kellett ahhoz, hogy Kleinheisler Lászlót felfedezzék. Az egykori szövetségi kapitány látott benne fantáziát, pedig az akkori klubjában nem jutott elég szerephez.

Marco Rossitól is megkapta a bizalmat a magyar csapat mindhárom csoportmérkőzésén, ráadásul mindig kezdőként. Amikor 1-1-et játszottunk az aktuális világbajnok franciák ellen, akkor még a meccs legjobbjának is megválasztották, ami óriási elismerés.

A középpályás jelenleg a horvát élvonalbeli NK Osijek játékosa. Anno Kleinheisler még a Budesligában is játszott, de ott sajnos nem tudott feljebb kerülni a ranglétrán.

Az aktuális csapatának vezetőedzője, Nenad Bjelica arról nyilatkozott, hogy már vannak érdeklődők, akik le akarnak csapni a középpályásra.

„(…) Ha Kleinheisler László, aki iránt sokan érdeklődnek, távozik, szükségünk lesz új futballistára. Jövő nyáron lejár a szerződése, most lehetne a leghasznosabban értékesíteni őt, ha nem hosszabbít velünk. Az Osijek egyértelműen szeretné, ha maradna, meglátjuk, neki mik a szándékai”

- idézte az NSO az edzőt, aki a germanijak.hr-nek nyilatkozott a nyári átigazolásokról.

A csapatok között van-e nagy név, illetve komoly érdeklődő, az később kiderül.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás