Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Koronavírus a skót csapatnál, emiatt káosz az angoloknál is!

Koronavírus a skót csapatnál, emiatt káosz az angoloknál is!

Sport & Szabadidő

Koronavírus a skót csapatnál, emiatt káosz az angoloknál is!

Sport & Szabadidő

HGE 18:58

Az Angliai csapat vezetősége sürgős tárgyalásokat folytat annak érdekében, hogy Gareth Southgate csapata Covid-mentes legyen Billy Gilmour pozitív tesztje után.

A skót középpályásnál mindössze néhány nappal azután diagnosztizálták a betegséget, hogy Wembleyben játszottak az angolok ellen. 

Ez azt jelenti, hogy a 20 éves Gilmour kihagyja csapata D csoportjának Horvátország elleni mérkőzését, miközben tíz napig izolálni kell.

Az angol csapat vezetősége most attól tart, hogy a játékosok a meccs alatt elkaphatták a Covidot, bár nem tudni, hogy Gilmour maga mikor fertőződött meg. Az angol válogatott és a stáb minden tagja egyelőre negatív, és hétfőn a szokásos módon edz.

Gilmour Chelsea-s klubcsapattársaival, Ben Chilwellel és Mason Mounttal a mérkőzés után ölelgetve mutatkozott. Steve Clarke, a skótok edzője is megölelte a mérkőzés emberét, miután a Wembleyben elért 0-0-s döntetlen után nagy elismeréssel debütált a csapat a nemzetközi porondon.

A The Sun sportmelléklete, a SunSport úgy tudja, hogy az FA ma reggel sürgős megbeszéléseket folytatott arról, hogyan kezeljék a helyzetet.

Az angol táborban rendszeresen tesztelnek, és eddig az egész tornán nem volt pozitív teszt.

A Covid-19 akár 14 napig is lappanghat a gazdatestben, mielőtt a tünetek jelentkeznének. Gilmourról úgy gondolják, hogy nem tapasztalja a vírus tüneteit, miközben egy darlingtoni szállodában tartózkodik, a skótok eurovíziós edzőtáborának közelében.

Úgy tudjuk, hogy ha pozitív lett volna a tesztje Skóciában, a helyi szabályok szerint az egész csapatnak el kellett volna szigetelnie magát.

(TheSun)

Borítókép: Billy Gilmour/Profimedia