Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Kinyírták a TrollFocit, százezrek háborodtak fel!

Kinyírták a TrollFocit, százezrek háborodtak fel!

Sport & Szabadidő

Kinyírták a TrollFocit, százezrek háborodtak fel!

Sport & Szabadidő

Promotions 12:55

Rettenetes hírt kaptak a labdarúgás és az azzal kapcsolatos poénok rajongói, ugyanis az egyik legkedveltebb és leglátogatottabb hazai Facebook-oldal, a TrollFoci úgy tűnik, hogy törlésre került.

Több százezer ember kedvelte és látogatta a TrollFoci nevű oldalt, ami előszeretettel űzött viccet a sportolókból és a mérkőzésekből, ezzel pedig üdítő élményt nyújtott a követőknek már 9 éve. Most viszont nagyon meglepődtek az emberek, mikor eltűnt Facebookról a népszerű oldal, és úgy látszik, hogy tényleg nagy a gond.

„Közel 9 évnyi működés után, a mai napon a Facebook törölte a TrollFoci oldalát. A döntés okáról mostanáig semmilyen értesítést nem kaptunk. Természetesen megpróbálkozunk az oldal visszaszerzésével. Amennyiben viszont ez nem sikerül, úgy döntöttünk, hogy nem hagyunk veszni egy ilyen hosszan, sok-sok munkával építgetett dolgot: új oldalt indítunk és folytatjuk! A további infókkal hamarosan jelentkezünk”

– közölték az Instagram-oldalukon.

Ezek alapján van remény, hiszen ha esetleg nem sikerül visszaszerezniük a TrollFoci Facebook-oldalát, akkor újat készítenek, és mindent ott folytatnak, ahol abbahagyták – szóval nem kell aggódni, ez maximum egy komolynak tűnő pillanatnyi probléma, amit hamarosan megoldanak, ha minden jól megy.

Itt lehet megtekinteni az oldal közleményét:

Nemrég egy szintén népszerű oldal, az Illiberal Memes is így járt, miután kiraktak egy viccesnek szánt képet.

Borítókép: TrollFoci

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria