Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Szujó Zoltán végre elárulta kinek szurkol a Forma–1-ben

Szujó Zoltán végre elárulta kinek szurkol a Forma–1-ben

Sport & Szabadidő

Szujó Zoltán végre elárulta kinek szurkol a Forma–1-ben

Sport & Szabadidő

BTP 20:20

Akinek már hiányzott a kommentátor, az örülhet, mivel Szujó Zoltán visszatér a képernyőre, ráadásul műsorvezetőként.

Április végén érkezett a nagy bejelentés, hogy visszatér a Ninja Warrior a TV2 képernyőjére. A három házigazda Till Attila, Szujó Zoltán és Lékai-Kiss Ramóna lesz. Szujó gyakorlatilag azonnal igent mondott a felkérésre, mivel mindig a részese akart lenni egy ilyen volumenű sportvetélkedőnek.

A Ninja Warrior első két évada is nagyon sikeres volt, de most egy még nagyobb díszlettel, még magasabbra akarja tenni a lécet a csatorna.

Szujó a Blikknek adott egy hosszabb interjút, ahol elmondta, hogy nagyon várja a munkát Tillával, akinek azért nem lesz könnyű felvenni a tempóját. Természetesen a kommentátor múltja miatt megkérdezték tőle, hogy kinek szurkol most a Forma-1-ben.

„Unalmas válaszom lesz, mindnek szurkolok. Minden pilótát van szerencsém személyesen ismerni, és már csak azért drukkolok, hogy izgalmasak legyenek a versenyek és ne legyenek nagy balesetek. Akit utoljára kedvencként meg tudnék jelölni, az Alain Prost volt”

- nyilatkozta Szujó a lapnak, aki hozzátette, hogy angolul nézi a versenyeket, és van olyan, amikor még ő is elalszik rajta.

A Ninja Warrior harmadik évadának forgatása már zakatol, és hamarosan a TV2 nézői is megláthatják, hogy kommentátor milyen lesz műsorvezető szerepben.

Borítókép: TV2