promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szujó Zoltán végre elárulta kinek szurkol a Forma–1-ben
Borítókép:  TV2
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Akinek már hiányzott a kommentátor, az örülhet, mivel Szujó Zoltán visszatér a képernyőre, ráadásul műsorvezetőként.

Április végén érkezett a nagy bejelentés, hogy visszatér a Ninja Warrior a TV2 képernyőjére. A három házigazda Till Attila, Szujó Zoltán és Lékai-Kiss Ramóna lesz. Szujó gyakorlatilag azonnal igent mondott a felkérésre, mivel mindig a részese akart lenni egy ilyen volumenű sportvetélkedőnek.

A Ninja Warrior első két évada is nagyon sikeres volt, de most egy még nagyobb díszlettel, még magasabbra akarja tenni a lécet a csatorna.

Szujó a Blikknek adott egy hosszabb interjút, ahol elmondta, hogy nagyon várja a munkát Tillával, akinek azért nem lesz könnyű felvenni a tempóját. Természetesen a kommentátor múltja miatt megkérdezték tőle, hogy kinek szurkol most a Forma-1-ben.

„Unalmas válaszom lesz, mindnek szurkolok. Minden pilótát van szerencsém személyesen ismerni, és már csak azért drukkolok, hogy izgalmasak legyenek a versenyek és ne legyenek nagy balesetek. Akit utoljára kedvencként meg tudnék jelölni, az Alain Prost volt”

- nyilatkozta Szujó a lapnak, aki hozzátette, hogy angolul nézi a versenyeket, és van olyan, amikor még ő is elalszik rajta.

A Ninja Warrior harmadik évadának forgatása már zakatol, és hamarosan a TV2 nézői is megláthatják, hogy kommentátor milyen lesz műsorvezető szerepben.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás