promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Itt van Koeman listája – a Barca edzője ezeket a játékosokat szeretné
Borítókép:  JOSEP LAGO / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Barcelona vezetőedzője, Ronald Koeman nyáron átalakítaná csapatát. Több játékost elküldene, illetve akadnak olyanok is, akiket szeretne a klubnál látni.

A Barcelona és Ronald Koeman kapcsolata nehezen indult. A holland szakember edzői időszakának elején többféle felállást, játékrendszer kipróbált, de egyik sem hozott tartós sikert és hatékony játékost. Ám az utóbbi időben úgy tűnik megtalálta azt a rendszert Koeman, amelyben a Barcelona a legjobban tud teljesíteni. A 3-4-2-1-es felállás alapvetően azért tűnik megfelelőnek, mert a játékosok többsége komforzónáján belül futballozik, így legjobbját tudja nyújtani.

De ahhoz, hogy tovább tudjon lépni Koeman, a keret átalakítására van szüksége. Spanyol sajtóhírek szerint hat játékosát is eladná a nyári átigazolási időszakban a Barcelona. A legnagyobb név ezek közül

Philippe Coutinho, de a katalán csapat megválna rajta kívül Netótól, Samuel Umtititől, Mateus Fernandeztől, Miralem Pjanictól és Martin Braithwaite-től.

Persze, akad bőven játékos, akit szeretne a holland vezetőedző a klubjánál látni. A Mundo Deportivo úgy értesült, Koemannak van egy listája az általa „vágyott" játékosok neveivel.

Ezek között van a Manchester City védője, Eric Garcia, a Liverpool középpályása, Georginio Wijnaldum, illetve Erling Haaland és Romelu Lukaku is.

Emellett kiemelten fontos Koeman számára, hogy a klub hosszabbítson szerződést Lionel Messivel és Ousmane Dembelével.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás