Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Annyira dühbe jött a görög teniszező, hogy takarítani kellett utána

Annyira dühbe jött a görög teniszező, hogy takarítani kellett utána

Sport & Szabadidő

Annyira dühbe jött a görög teniszező, hogy takarítani kellett utána

Sport & Szabadidő

Promotions - 2021.02.20. 21:21

A görög teniszező, Sztefanosz Cicipasz az Australian Open elődöntőjében annyira dühbe jött, hogy vizespalackját a földhöz vágta. A labdaszedőknek kellett a játékos után takarítaniuk.

Az Australian Open, azaz az ausztrál nyílt teniszbajnokság férfi elődöntőjének egyik ágán Medvegyev-Cicipasz mérkőzést rendeztek. A találkozó első szettjét az orosz játékos nyerte, miután 2:2-es állásnál elvette ellenfele adogatását, s 6:4-re hozta a játszmát. Medvegyev első szettben mutatott jó játéka megmaradt a második szettre is, kétszer vette el Cicipasz adogatójátékát, majd a második játszmát is nyerte, ezúttal 6:2-re.

 

A második szett közepén, a görög sportoló nem bírta idegekkel, s pihenője alatt földhöz vágta a vizespalackját. A flakonból kiömlő vizet a labdaszedőknek kellett feltakarítaniuk. Medvegyev pedig csak mosolygott ellenfele tettén.

A harmadik szett közepén úgy tűnt, Cicipasz feltámad: 3:2-es hátrányból 4:3-ra fordított, de Medvegyev visszajött a meccsbe és 5:5-nél brékelt, majd 7:5-el övé lett a harmadik játszma is, egyúttal megnyerte a mérkőzést. Így az orosz teniszező lesz majd ilágelső Novak Djokovic ellenfele az Australian Open döntőjében.

Borítókép: JAY TOWN / TENNIS AUSTRALIA / SPUTNIK VIA AFP