promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Liverpool korábbi sztárja elképesztő változáson ment át
Borítókép:  ANDREW YATES / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Liverpool és a Chelsea korábbi futballistája, a „Kölyök", Fernando Torres 2019-ben fejezte be profi labdarúgó-pályafutását. A sportoló azonban nem állt le, és az elmúlt hónapokban felszedett pár kiló izmot.

A spanyol válogatott korábbi játékosa, Fernando Torres a minap közösségi oldalán jelentette be, hogy az ázsiai cég, az AW8 márkanagykövete lett. Eddig igazából semmi meglepő nincs a történetben. Az már sokkal inkább érdekes, s, ami a bejelentéssel egybekötött fotózáson ki is derült, hogy a „Kölyök" becenevet viselő egykori focista mekkora változáson ment keresztül.

A sportoló láthatóan nem pihent az elmúlt időszakban, komolyan vette a konditermi edzéseket, ennek köszönhetően több kilogramm izmot „pakolt" magára. Immár a „Kölyök" nem biztos, hogy megállja helyét – kivétel abban az esetben, ha egy alvilági bűnbandában akar elvegyülni, mert akkor tökéletes.

Az egykori német válogatott kapus, Tim Wiese választott hasonló utat. Pályafutását követően kipattintotta magát és elment hivatásos ketrecharcosnak. 

Bár az a változás, amin Adama Traore átment az évek alatt, az is megsüvegelendő.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás