Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

A Liverpool korábbi sztárja elképesztő változáson ment át

A Liverpool korábbi sztárja elképesztő változáson ment át

Sport & Szabadidő

A Liverpool korábbi sztárja elképesztő változáson ment át

Sport & Szabadidő

Promotions - 2021.01.20. 14:54

A Liverpool és a Chelsea korábbi futballistája, a „Kölyök", Fernando Torres 2019-ben fejezte be profi labdarúgó-pályafutását. A sportoló azonban nem állt le, és az elmúlt hónapokban felszedett pár kiló izmot.

A spanyol válogatott korábbi játékosa, Fernando Torres a minap közösségi oldalán jelentette be, hogy az ázsiai cég, az AW8 márkanagykövete lett. Eddig igazából semmi meglepő nincs a történetben. Az már sokkal inkább érdekes, s, ami a bejelentéssel egybekötött fotózáson ki is derült, hogy a „Kölyök" becenevet viselő egykori focista mekkora változáson ment keresztül.

A sportoló láthatóan nem pihent az elmúlt időszakban, komolyan vette a konditermi edzéseket, ennek köszönhetően több kilogramm izmot „pakolt" magára. Immár a „Kölyök" nem biztos, hogy megállja helyét – kivétel abban az esetben, ha egy alvilági bűnbandában akar elvegyülni, mert akkor tökéletes.

Az egykori német válogatott kapus, Tim Wiese választott hasonló utat. Pályafutását követően kipattintotta magát és elment hivatásos ketrecharcosnak. 

Bár az a változás, amin Adama Traore átment az évek alatt, az is megsüvegelendő.

Borítókép: ANDREW YATES / AFP