Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Elszabadult egy amerikai foci csapat edzője, megvert egy nyolcéves gyereket

Elszabadult egy amerikai foci csapat edzője, megvert egy nyolcéves gyereket

Sport & Szabadidő

Elszabadult egy amerikai foci csapat edzője, megvert egy nyolcéves gyereket

Sport & Szabadidő

Promotions 20:22

Nem tudni, mitől, de a Savannah Gators amerikai focicsapat U9-es korosztályának edzője olyan dühös lett egy mérkőzésen, hogy kétszer is jókorát lekevert egyik játékosának. Egy nyolcéves gyereknek.

Az Amerikai Egyesült Államokban, egész pontosan Kissimmee-ben, Floridában a minap amerikai futballmérkőzést rendeztek. A Savannah Gators U9-es csapatának edzője a meccs során időt kért, ezt pedig arra „használta", hogy kidühöngje magát. Előbb elkezdett ordibálni csapatával, majd két jókora pofont lekevert játékosának, egy nyolcéves gyereknek, akit „ráadásként" még meg is rángatott – írja a Complex.com

Az eset érthető módon hatalmas felháborodást keltett.

„Kérjük tartsátok távol az oldaltól a negatív kommenteket. Ennek a klubnak nagyszerű edzői vannak. Amit láttunk az mindannyiunkat felháborít, de ne hibáztassunk valakit egyetlen cselekedete alapján" – írta a klub az azóta már törölt bejegyzésében Facebook-odalán.

Azért az jelezték, hogy az U9-es csapat edzője rendes ember, csak ezúttal túl messzire ment, egyúttal bocsánatot is kértek a történtekért. Igaz, ez keveseket érdekel, ugyanis többen arra szólították fel a klubot, hogy rúgja ki edzőjét.

Borítókép: A kép csak illusztráció. Forrás: STEPHEN DUNN / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / GETTY IMAGES VIA AFP