promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy öngól hozta meg a sikert a Real Madridnak Sevillában
Borítókép:  CRISTINA QUICLER / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Real Madrid ha nehezen is, de egy öngólnak köszönhetően 1-0-ra nyert a Sevilla otthonában a La Liga 11. fordulójában.

A Real Madrid 2020/2021-es szezonja igencsak döcögős. Ugyan Zinedine Zidane együttese El Clásicót nyert, s volt egy-két jobb mérkőzése, de összességében nem tud stabil, kiegyensúlyozott játékot mutatni. Ezért is lehet, hogy például 2-1-s vereséget szenved az Alavestől vagy, hogy négyet kapott Vallenciában. Legutóbb a madridi együttes a Bajnokok Ligájában kapott egy pofont a Sahtar Donyecktől. (Ezzel veszélybe került a továbbjutása.) A BL-meccs után válságértekezletet tartott a csapat, míg Zidane arról beszélt, hogy nincs esély arra, hogy lemondjon, egyúttal tudja, pótolható személy.

A Real Madrid a spanyol bajnokságban, a Sevilla otthonában javíthatott valamennyit az eddigi összképen. Azonban az első félidőben mutatott teljesítmény igencsak halovány volt: lassú, körülményes csapatjáték, türelmetlen, pontatlan játék a támadózónában. A második félidőben már próbálta gyorsítani játékát a Real Madrid, egy-két érintővel játszott, ennek köszönhetően jött is vezetés: Mendy lépett be mélységből a játékba, középre tett labdáját pedig a Sevilla játékosa, Bono rúgta saját kapujába.

Az előnyt követően ugyan kissé visszább állt a Real, mélyebben védekezett, de a Sevillan nem tudott komolyabb veszélyt teremteni. Egy öngóllal nyert tehát a Real Madrid a Sevilla vendégeként.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás