Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Mutatjuk a hétvége időjárását, van minek örülni

Mutatjuk a hétvége időjárását, van minek örülni

Sport & Szabadidő

Mutatjuk a hétvége időjárását, van minek örülni

Sport & Szabadidő

Promotions 17:07

Az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, hétvégére vonatkozó előrejelzése jó híreket tartogat számunkra. Szombaton és vasárnap is 10 fok feletti hőmérséklet várható.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, hétvégére vonatkozó előrejelzése szerint nem kell annyira hidegre számítani, mint hétköznap. Egyes helyeken 10 Celsius-fok feletti hőmérsékletek is lehetnek. Jelentős csapadék nem várható.

 

Szombaton hajnalban és estétől ködfoltokra is számítani lehet. Napközben az ország nagy részén több órára kisüt a nap, ugyanakkor főleg a főváros környékén, az Északi-középhegység térségében, illetve az Észak-Alföldön felhősebb lehet az ég. Számottevő csapadék nem valószínű, de főleg északkeleten néhol előfordulhat szitálás. A szél megélénkül, helyenként meg is erősödik. A legalacsonyabb hőmérséklet mínusz 1 és plusz 6, a legmagasabb hőmérséklet általában plusz 7 és 14 fok között valószínű.

Vasárnap hajnalban és este főként az Északi-középhegységben, illetve az Észak-Alföldön várhatók ködfoltok. Napközben az ország nagy részén több-kevesebb napsütés várható, a késő délutáni, esti óráktól viszont nyugat, délnyugat felől vastagszik a felhőzet. Késő délutánig, estig csak néhol valószínű szitálás, estétől nyugat, délnyugat felől egyre többfelé elered az eső. Főleg az Észak-Dunántúlon és a Dél-Alföldön sokfelé megerősödik a szél. A leghidegebb órákban 0 és plusz 8, napközben plusz 8 és 14 fok között alakul a hőmérséklet.

Borítókép: YEVGEN TIMASHOV / CULTURA CREATIVE VIA AFP