promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„A Juventusnak működnie kell Cristiano Ronaldo nélkül"
Borítókép:  MIGUEL MEDINA / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ebben a szezonban három Serie A-meccsen nem lépett pályára Cristinao Ronaldo, mindhárom alkalommal (Benevento, Hellas Verona, Crotone) vereséget szenvedett a Juventus. A csapat edzője, Andrea Pirlo szerint csapatának meg kell tanulni a portugál sztár nélkül is nyernie.

Egyelőre felemásan működik a Juventus játéka az új edzővel, Andrea Pirlóval. Az olasz együttes hétközben az elvárthoz képest lassú, körülményes futballt mutatott be a Ferencváros ellen a Bajnokok Ligájában. Ennek ellenére, ha nehezen is, de egy, a 92. percben szerzett Morata-góllal sikerült megszereznie a győzelmet jelentő három pontot. Ami sikerült kedden (nov. 24.), már nem sikerült a szombati (nov. 28.) bajnoki mérkőzésen. A Benevento ellen csak egy 1-1-s döntetlenre futotta a Juventusnak a Serie A 9. fordulójában.

A Juventus keretéből a Benevento elleni mérkőzésre kimaradt Cristiano Ronaldo, akit vezetőedzője a túlterheltség és a sérülések elkerülése érdekében pihentetett. A találkozó előtt Pirlo jelezte, előre megbeszélte döntését a játékossal. Azonban jelenelg úgy néz ki, ha a portugál sztár nem játszik a Juventus bajnoki mérkőzésén, akkor az olasz sztárcsapat nem nyer.

Ebben a szezonban három Serie A-meccsen nem lépett pályára Cristinao Ronaldo, mindhárom alkalommal (Benevento, Hellas Verona, Crotone) vereséget szenvedett a Juve.

A csalódást jelentő döntetlen után Andrea Pirlo arról beszélt, hogy csapatának működnie kell Cristiano Ronaldo nélkül is. 

„Ronaldo nagyon fontos játékos, de nem csak számunkra. Fontos volt a Real Madridnak, és a korábbi Juventusnak is. Az ilyen típusú játékosok mérkőzés és gólkatalizátor, de nekünk meg kell nyernünk az ilyen jellegű mérkőzéseket Ronaldo nélkül. Ebben fejlődnünk kell" – fogalmazott Pirlo az AS szerint.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás