promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Virtuálisan, de ott lehetett kedvenceivel a Leeds rákkal küzdő szurkolója
Borítókép:  PAUL ELLIS / POOL / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Leeds-Arsenal Premier League-mérkőzés előtt a hazai csapat játékosa, Liam Cooper iPaden keresztül mutatta meg egy rákkal küzdő, fiatal Leeds-drukkernek, hogy mi zajlik a színfalak mögött, sőt, együtt „sétáltak” ki a pályára.

Annak ellenére, hogy Angliában nem lehetnek nézők a mérkőzésen, a Leeds United játékosa, Liam Cooper a technika segítségével megoldotta, hogy a csapat fiatal, rákkal küzdő szurkolója ott lehessen a játékosokkal az Arsenal elleni mérkőzés előtt.

Az angol klub labdarúgója az iPadje és az internet segítségével mutatta meg Elliot Metcalfe-nek, hogy miként készül a csapat a Premier League-meccsre, mit csinálnak a focisták a játékoskijáróban, s természetesen Metcalfe együtt vonult ki kedvenceivel az Elland Road gyepére – írja a Leeds Live.

Elliot Metcalfe és családja egyébként a stadion kijelzőjén is megjelent, a Leeds játékosai pedig a kezdés előtt üdvözölték őket.

A Leeds Unted-Arsenal mérkőzés 0-0-ra végződött. A hazai együttes a 14. helyen állnak a bajnokságban, míg a londoni csapat a 11. helyet foglalja el.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás