promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Ferencváros mellett Szoboszlai Dominik is képernyőn a BL-ben
Borítókép:  ATTILA KISBENEDEK / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egyik magyar érdekeltségű csapatnak sem lesz könnyű dolga, mert olyan nagyágyúk ellen lépnek pályára, mint a Bayern München, Juventus, vagy a PSG.

Folytatódnak a Bajnokok Ligája csoportkörei, ahol ismét rengeteg meccset nézhetünk a televízióban, és hála égnek a Ferencváros mellett ott lesz Szoboszlai Dominik és Gulácsi Péter is a pályán.

Szokás szerint a mai napon már 18:55-től indulnak a meccsek: a Lokomotiv Moszkva az Atlético Madridot, míg a Sahtar Donyeck a Mönchengladbachot fogadja.

Természetesen a nagy meccsek 21-től kezdődnek: a kitűnő formában lévő Szoboszlai Dominik és a Salzburg a világ legjobbjával, a Bayern Münchennel néz farkasszemet. Az M4 Sport erre mérkőzésre csapot le a magyar érdekeltség miatt, de a Spíler 2-őn lehet majd követni a Real Madrid – Inter találkozót, ami az egyik legpikánsabb összecsapás lehet ma.

A B-csoportban teljesen borult a papírforma, mert a Real Madrid a negyedik 1 ponttal, míg az Inter a harmadik két döntetlen után 2 ponttal.

Akik angol focit akarnak nézni, azok se lesznek csalódottak, mert az Atalanta – Liverpool összecsapást a Spíler 1 adja majd.

Bajnokok Ligája televíziós közvetítések kedd:

  • 18.55: Lokomotiv Moszkva – Atlético Madrid (Spíler 1)
  • 18.55: Sahtar Donyeck – Mönchengladbach (Spíler 2)
  • 21.00: Salzburg – Bayern München (M4 Sport)
  • 21.00: Atalanta – Liverpool (Spíler 1)
  • 21.00: Real Madird – Inter (Spíler 2)

Szerdán a kora esti sávban megnézhetjük a Spíler 2-őn, hogy mire megy a Manchester United Törökországban – az angol csapat a Premier Leagueben nyüglődik, de a BL-ben szárnyal – míg a Spíler 1-en a Zenit és a Lazio csap össze.

Este természetesen jön az M4-en a Ferencváros és a Juventus összecsapása, utóbbi már Cristiano Ronaldóval kiegészülve, akinek negatív lett a koronavírus tesztje.

Gulácsi Péternek és a RB Leipzignek sem lesz könnyű dolga, mivel az előző kiírás döntősét, a PSG-t fogadják majd. Ez pikáns mérkőzés lesz, mert mind a két csapat 3-3 ponttal áll.

A Spíler 1 a Ferencváros csoportjából a Barcelona – Dinamo Kijev találkozót közvetíti majd.

Bajnokok Ligája televíziós közvetítések szerda:

  • 18.55: Basaksehir – Manchester United (Spíler 2)
  • 18.55: Zenit – Lazio (Spíler 1)
  • 21.00: Ferencvárosi TC – Juventus (M4 Sport)
  • 21.00: RB Leipzig – PSG (Spíler 2)
  • 21.00: FC Barcelona – Dinamo Kijev (Spíler 1)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás