Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Cristiano Ronaldo nem játszhat a Barcelona ellen?

Cristiano Ronaldo nem játszhat a Barcelona ellen?

Sport & Szabadidő

Cristiano Ronaldo nem játszhat a Barcelona ellen?

Sport & Szabadidő

HZS 15:45

A Juventus játékosa, Cristiano Ronaldo második koronavírus-tesztje is pozitív lett, ez azt jelenti, hogy a portugál labdarúgó nem játszat a Barcelona elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen.

Még október 13-án közölte Portugál Labdarúgó Szövetség, hogy Cristiano Ronaldo koronavírus-tesztje pozitív lett. A játékos nem panaszkodott tünetekre, jól érzi magát, de ahogy annak rendje és módja, karanténba vonult. Emiatt a labdarúgó nem játszhatott a svédek elleni Nemzetek Ligája-találkozón, s akkor arról szóltak a hírek, miszerint nem lehet tudni, hogy mennyi ideig nem léphet pályára Cristiano Ronaldo.

Most – számos portál mellett – a The Sun arról ír, hogy a Juventus játékosának második koronavírus-tesztje pozitív lett. Ennek értelmében biztosan nem lép pályára csapata hétvégi, Verona elleni mérkőzésen, ahogy szinte bizonyosan nem játszik majd az október 28-i, Barcelona elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen. (Csak abban az esetben szerepelhet a Juventus-Barcelona meccsen Ronaldo, ha a találkozó előtt 24 órával negatív tesztet produkál.)

„Jól van, Istennek hála. Sajnos nem lehetek vele, de a távolból támogatom őt”

– mondta Ronaldo édesanyja, Dolores Aveiro.

Borítókép: TIZIANA FABI / AFP