Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

A Real Madrid nehezen, de megverte Ronaldo csapatát – videó

A Real Madrid nehezen, de megverte Ronaldo csapatát – videó

Sport & Szabadidő

A Real Madrid nehezen, de megverte Ronaldo csapatát – videó

Sport & Szabadidő

TK - 2020.09.30. 23:55

A Real Madrid még veretlen a La Ligában, azaz a spanyol labdarúgó-bajnokságban, de iparkodnia kellett a Real Valladolid ellen, mert még csak a szezon elején járunk, de már elvesztett két pontot.

A spanyol bajnokság harmadik fordulójában egy élvezetes mérkőzésen verte meg a Real Betist idegenben a Real Madrid.

2018 őszén a brazilok volt világklasszisa, a korábbi Real Madrid játékos, Ronaldo 51 százalékos részesedést szerzett a Real Valladolid csapatában, és elöljáróban elmondhatjuk, hogy büszke lehetett csapatára.

A madridiak elég álmoskásan kezdték a mérkőzést, ennek ellenére ki tudtak alakítani helyzeteket, ám azokat Luka Jovic kihagyta, aki még így is az egyik legaktívabb fővárosi labdarúgó volt.

A Valladolid nem ijedt meg Madridban, és ha játékosai jobban koncentrálnak, akkor már az első félidőben előnybe kerültek volna. Ám Álvaro Odriozola jókor volt jó helyen, így nem került hátrányba csapata.

A második félidő Real-rohamokkal indult, ám a támadók csak nem tudták megtalálni góllövő cipőjüket. Ezt nem tudta sokáig nézni a madridi edző, Zinedine Zidane, aki már az 54. percben – egyszerre – kihasználta mindhárom cserelehetőségét, és érkezett Dani Carvajal, Marco Asensio, Vinícius Júnior. Tíz perccel később a fiatal brazil csatár pedig köszönte a lehetőséget, és a szerencsésen elépattanó labdát a hálóba továbbította.

A maradék játékidőben még lőhetett volna néhány gólt a Madrid, ám Benzema, Modric, és Vinícius elszórakozták a lehetőségeket.

Borítókép: a Real Madrid francia csatára, Karim Benzema kemény harcot vívott a Real Valladolid védőivel. Forrás: AFP/Pierre-Philippe Marcou.