Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Kiderült, hogy mi áll a volt NB I-es magyar focista halálának hátterében

Kiderült, hogy mi áll a volt NB I-es magyar focista halálának hátterében

Sport & Szabadidő

Kiderült, hogy mi áll a volt NB I-es magyar focista halálának hátterében

Sport & Szabadidő

HZS - 2020.09.28. 12:21

Tragikus hirtelenséggel hunyt el szeptember 26-án a korábban az NB I-ben 94 mérkőzésen is pályára lépő Udvari Szabolcs. Mint kiderült, a volt focista kizuhant egy szegedi panelház 9. emeletéről.

A delmagyar.hu számolt be szeptember 26-án, szombaton arról, hogy a korábbi első osztályú labdarúgó, Udvari Szabolcs 46 éves korában életét vesztette. Testvére, Udvari Tamás a következőket írta:

„Itt hagytál, de elvittél egy darabot a szívemből. Te voltál a testvérem, a barátom, a munkatársam, a sporttársam, ha kellett, támaszom. A világ már sosem lesz olyan nélküled, mint amilyen veled volt.” 

Ismerőseit megdöbbentette az életvidám, sokak által kedvelt egykori futballista halálhíre. Udvari Szabolcs sportolt, edzőterembe járt, odafigyelt fizikai állapotára. Az ügyben illetékes Csongrád-Csanád Megyei Rendőrkapitányság a Blikknek elárulta, idegenkezűség nem merült fel a tragédia kapcsán. A baleset körülményeit közigazgatási eljárás keretében vizsgálják.

A bulvárlap azonban arról ír, hogy

a korábban 94 NB I-es mérkőzésen pályára lépő Udvari Szabolcs kizuhant egy szegedi lakóház 9. emeletéről.

A bal oldali védő az Szegeden nevelkedett, majd az NB I.-ben játszott többek között a Szeged LC-ben, Békéscsabán és a Budapest Honvéd színeiben is.

Borítókép: unsplash.com