Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Megölte a brazil klub elnökét a csapat volt játékosa

Megölte a brazil klub elnökét a csapat volt játékosa

Sport & Szabadidő

Megölte a brazil klub elnökét a csapat volt játékosa

Sport & Szabadidő

HZS - 2020.09.19. 19:29

A brazil negyedosztályú Nacional Atlético elnökét, José Danilsont korábbi játékosa, a 28 éves Vinicius Corsini megkéselte. A tettes a rendőrségen beismerte tettét.

A brazil labdarúgó-bajnokság negyedik osztályban szereplő Nacional Atlético elnökét, José Danilsont halálra késelte a klub korábbi játékosa, a 28 éves Vinicius Corsini – írja a Globo Esportera hivatkozva a Juniper Sports. Vinicius Corsini Rolandiában, a klubnak otthont adó városban ölte meg a klubelnököt. José Danilsont ugyan kórházba szállították, de életét már nem tudták megmenteni. A tettes letartóztatása után beismerte a bűncselekményt.

Szemtanúk bevallása szerint a 28 éves férfi Konex Telecom székháza előtt várta José Danilsont (ennek a vállalatnak az egyik partnere a Nacional Atlético elnöke), majd a felek vitába keveredtek. A vita egyik pillanatában Corsini kést rántott, majd hirtelen, kétszer megszúrta Danilsont, majd megpróbált elmenekülni. A környékbelieknek addig azonban sikerült feltartaniuk, amíg a katonai járőr a helyszínre ért.

A meggyilkolt klubelnök korábbi politikus karrierje miatt nagyon népszerű volt Rolandiában, ugyanis 2001 és 2012 között ő volt a város tanácsosa és alpolgármestere.

 

 

Borítókép: a kép illusztráció / forrás: unsplash.com

Legolvasottabb hírek