Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Megvan a Juventus csatárának új csapata

Megvan a Juventus csatárának új csapata

Sport & Szabadidő

Megvan a Juventus csatárának új csapata

Sport & Szabadidő

HZS 17:17

Az argentin labdarúgó, Gonzalo Higuaín a Juventus csapatától az MLS-ben szereplő Inter Miami együtteséhez szerződött. David Beckham klubja ezzel rövid időn belül egy újabb sztárral bővült. 

Az argentin labdarúgó, Gonzalo Higuain négy év után elhagyja a Juventus csapatát, és az MLS-ben szereplő Inter Miami együtteséhez igazol. A 32 éves játékos csapatában kiemelt fizetésű játékos (Designated Player) lesz – olvasható a Yahoon.

A David Beckham által irányított klubban a támadó a 9-es mezt fogja viselni. A játékos új klubja honlapján arról beszélt, hogy hálás az Inter Miaminak azért, mert erőfeszítést tett legigazolása érdekében:

„A célom, hogy megpróbáljam segíteni a csapatomat minden tapasztalatommal, amit Európában szereztem. Motivált vagyok, hogy új ligában próbálhatom ki maga, és, hogy segíthetek fejlődni az együttesnek. Személyes célom, hogy ebben a ligában is megmutassam azt a tudást és tapasztalatot, amit eddigi pályafutásom alatt szereztem”.

Az argentin labdarúgó összesen hét évet húzott le a Serie A-ban. Ezalatt összesen 224 mérkőzés lépett pályára, 125 gólt szerzett és kiosztott 27 gólpasszt. Háromszoros olasz bajnok, háromszoros Olasz Kupa-győztes és egyszeres Olasz Szuperkupa-győztes.

Érdekesség, hogy nem Gonzalo Higuain az egyetlen sztár az Inter Miami csapatában. A MLS-klub ugyanis nemrég szerződtette, szintén a Juventus csapatától, a francia világbajnok labdarúgót, Blaise Matuidit.

Borítókép: FIRO SPORTPHOTO / JÜRGEN FROMME / AUGENKLICK/FIRO SPORTPHOTO / DPA PICTURE-ALLIANCE VIA AFP