Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Meghalt Ulvicki Mihály

Meghalt Ulvicki Mihály

Sport & Szabadidő

Meghalt Ulvicki Mihály

Sport & Szabadidő

TK - 2020.09.10. 14:01

Ulvicki Mihály, a Nyíregyháza egykori játékosa, aki a 2013/2014-es idényben tagja volt az NB II-es bajnokságot nyert Szparinak is, 34 éves volt.

A labdarúgó néhány nap múlva töltötte volna be 35. életévét.

Ulvicki Mihály pályafutása során megfordult Karcagon, Felcsúton, Szegeden, Szolnokon, Törtelen, Jászberényben és Jászapátiban is, legutóbb a Törökszentmiklósi FC-ben focizott, illetve a Lurkó Focimánia FK színeiben futsalozott.

Egykori csapata, a Nyíregyházi Spartacus honlapján az alábbi írás olvasható:

„Soha, senki nem táncolt még olyan önfeledten a Városi Stadionban Dér Henivel, mint te! A 2014-es bajnoki címet ünnepelték a Nyíregyháza Spartacus vezetői, játékosai, szurkolói, majd elvitted a showt a sztárfellépőtől. A rekortánra lépve letépted magadról a bajnoki címért kapott pólót, és boldogan táncoltál. Egy sikeres szezon végén, bajnokcsapat tagjaként! Nekünk már örökre így maradsz meg, egy életvidám, bohókás emberként, aki amikor lehetőséget kapott, a szívét kitette a pályára. Nem ismertél elveszett labdát, igyekeztél megakadályozni az ellenfél akcióit, meccs közben pedig űzni, hajtani a többieket. 
Aztán jött a megdöbbentő hír, hogy váratlanul itt hagytál bennünket. Pár nappal a 35. születésnapod előtt. Felfoghatatlan. Isten veled Misi! 
A Nyíregyháza Spartacus FC őszinte részvétét nyilvánítja a családtagoknak, Ulvicki Mihály emlékét örökre megőrizzük!” 

Borítókép: Ulviczki Mihály. Forrás: Facebook/Nyíregyháza Spartacus FC.

Legolvasottabb hírek