promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meghalt Ulvicki Mihály
Borítókép:  Ulviczki Mihály. Forrás: Facebook/Nyíregyháza Spartacus FC.
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ulvicki Mihály, a Nyíregyháza egykori játékosa, aki a 2013/2014-es idényben tagja volt az NB II-es bajnokságot nyert Szparinak is, 34 éves volt.

A labdarúgó néhány nap múlva töltötte volna be 35. életévét.

Ulvicki Mihály pályafutása során megfordult Karcagon, Felcsúton, Szegeden, Szolnokon, Törtelen, Jászberényben és Jászapátiban is, legutóbb a Törökszentmiklósi FC-ben focizott, illetve a Lurkó Focimánia FK színeiben futsalozott.

Egykori csapata, a Nyíregyházi Spartacus honlapján az alábbi írás olvasható:

„Soha, senki nem táncolt még olyan önfeledten a Városi Stadionban Dér Henivel, mint te! A 2014-es bajnoki címet ünnepelték a Nyíregyháza Spartacus vezetői, játékosai, szurkolói, majd elvitted a showt a sztárfellépőtől. A rekortánra lépve letépted magadról a bajnoki címért kapott pólót, és boldogan táncoltál. Egy sikeres szezon végén, bajnokcsapat tagjaként! Nekünk már örökre így maradsz meg, egy életvidám, bohókás emberként, aki amikor lehetőséget kapott, a szívét kitette a pályára. Nem ismertél elveszett labdát, igyekeztél megakadályozni az ellenfél akcióit, meccs közben pedig űzni, hajtani a többieket. 
Aztán jött a megdöbbentő hír, hogy váratlanul itt hagytál bennünket. Pár nappal a 35. születésnapod előtt. Felfoghatatlan. Isten veled Misi! 
A Nyíregyháza Spartacus FC őszinte részvétét nyilvánítja a családtagoknak, Ulvicki Mihály emlékét örökre megőrizzük!” 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás