Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Alexis Sánchez már az első edzése után távozott volna a Unitedtől

Alexis Sánchez már az első edzése után távozott volna a Unitedtől

Sport & Szabadidő

Alexis Sánchez már az első edzése után távozott volna a Unitedtől

Sport & Szabadidő

Promotions 08:10

Alexis Sánchez 2018 januárjában igazolt az Arsenaltól a Manchester Unitedhez, de a játékos már az első edzése után visszament volna az Ágyúsokhoz. Erről maga a chilei támadó beszélt.

Nagy reményekkel, 34 millió euró ellenében igazolt Alexis Sánchez 2018 januárjában az Arsenaltól a Manchester Unitedhez. De a chilei játékos gyorsan megbánta ezt a döntését. Erről maga a játékos beszélt Instagram-oldalán, amit a Guardian is szemlézett. Pedig a labdarúgó saját elmondása szerint gyerekkorában kifejezetten kedvelte a United, így a szerződés egyfajta gyerekkori álom beteljesüléseként is aposztofálható. Fogalmazzunk úgy, hamar az ellekezőjére fordultak a dolgok.

„Már az első edzés után néhány dolgora rájöttem. Hazamentem és megkérdeztem a képviselőimet: felbontható-e a szerződésem, és nem térhetnék-e vissza az Arsenalhoz? Ők elkezdtek nevetni, de azt mondtam nekik, valami nem stimmel velem. Hónapok múlva is ugyanezt éreztem. Nem volt csapategység" – mesélte Alexis Sánchez.

Hozzátette, egy focista teljesítménye egy adott klub belső légkörétől is függ, de szerinte ez a Unitednál nem valósult meg, ráadásul a rossz hangulat a pályán is meglátszott. Ugyanakkor a chilei önkritikát is gyakorolt, mint mondta, jobban kellett volna teljesíteni, igaz, ennek ellenére sem érdemelt annyi kritikát, amennyit kapott.

A támadó 2019 augusztusában került az Interhez kölcsönbe, ez év szeptemberében pedig végleg az olasz csapathoz szerződött.

 

Borítókép: JOSE BRETON / NURPHOTO / NURPHOTO VIA AFP