promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A  Barcelonának nem kell, így a Juventus csapna le Luis Suárezre
Borítókép:  Manu Fernandez / POOL / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ésszerűbben hangzik, hogy a Juventus megszerzi Luis Suárezt, mint hogy az Inter leigazolja Lionel Messit.

Igazi nagytakarítás megy a Barcelona csapatánál, de hát ez várható is volt a széthullás után. Az új vezetőedzőnek, Ronald Koemannak nem kisebb feladata van, minthogy újjáépítse a gárdát.

Messit természetesen meg akarják tartani, de folyamatosan megy a balhé miatta. Az argentin klasszis nem ment el a koronavírus tesztre, kihagyta az szezonnyitó edzést, és azt is bejelentette, hogy nem tartozik a csapathoz innentől kezdve. A gond csak az, hogy 2021-ig szerződése van, a Barcelona fejesei pedig 700 millió eurót is kérnének attól, aki vinni akarja.

Ivan Rakitić marad Spanyolországban, és hát év után visszatér az egykori csapatához, a Sevillához. Ha már Messit nem szerzi meg az Inter, akkor ők lecsaptak Arturo Vidalra. Valamilyen szinten már ezt is tekinthetjük biztosnak. Koeman bejelentette, hogy Luis Suárezre sem tart igényt, akit olasz sajtóértesülések szerint a Juventus csaklizhat el.

Azt már lehetett hallani, hogy Gonzalo Higuaín távozása után a „zebrák” első számú célpontja az uruguayi támadó. Arról pletykálnak, hogy a felek állítólag már tárgyalnak is egymással, és nagyon közel van a megegyezés.

Ha Suárez valóban távozik, akkor 283 mérkőzést, 198 gólt és 109 gólpasszt fog a Barcelona csapatára, valamint a szurkolókra hagyni.

Messi sorsa még bizonytalan, de ha elengedik, akkor mindenképpen top csapatba szeretne igazolni. Ezeknek a lehetőségeiről egy korábbi cikkünkben beszéltünk.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás