Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Csak egy kapus előzi meg Gulácsit a német fociszaklap rangsorában

Csak egy kapus előzi meg Gulácsit a német fociszaklap rangsorában

Sport & Szabadidő

Csak egy kapus előzi meg Gulácsit a német fociszaklap rangsorában

Sport & Szabadidő

HZS 14:31

A német futballszaklap, a Kicker a Bundesliga 2019/2020-as idényének második felét követően is rangsorolta a posztok legjobbjait. A magyar kapus, Gulácsi Péter posztjának versenyén a második helyen végzett a Bayern München BL-győztes hálóőre, Manuel Neuer mögött.

A magyar válogatott kapusát, Gulácsi Péter sokra tartja a futballszakma és maguk a játékosok is. Utóbbira jó példa, hogy Gulácsit a Bundesliga-játékosok szakszervezete ez év júniusában beválasztott a 2018/2019-es idény álomtizenegyébe. Míg a német futballszaklap, a Kicker szakmai szempontok alapján választotta az előző szezon legjobbjának a magyar hálóőrt. Maradva a szakmánál: a Kicker a 2019/2020-as Bundesliga-idény lezárultával is megnézte a posztok legjobbjait... 

A kapusok rangsorában pedig első helyen a Bayern Münchennel triplázó (bajnokság, Német Kupa, Bajnokok Ligája-győzelem) Manuel Neuer végzett. A német válogatottat egy magyar követi:

Gulácsi Péter lett ugyanis a második, aki csapatával, az RB Leipziggel harmadik helyen végzett a Bundesligában, a Bajnokok Ligájában pedig elődöntőt játszott a Paris Saint-Germainnel.

Gulácsi mögött Yann Sommer, a Borussia Mönchengladbach svájci kapusa lett a harmadik, őt Lukas Hradecky (Bayer Leverkusen), Roman Bürki (Borussia Dortmund), valamint Koen Casteels (VfL Wolfsburg) követi a listán.

Érdekesség, hogy a Kicker által készített kapusrangsorban, a másodiktól egészen a kilencedik helyig csak külföldi kapusok szerepelnek.

Borítókép: UWE ANSPACH / POOL / AFP